Hej!

Söndag morgon och klockan är 10.00, men jag har varit vaken i 2,5 timmar redan. Då var jag den sista som vaknade, det är inga sovmorgnar här inte. 

Igår hade jag det väldigt trevligt med Raina (tjejen från Syd Korea). Det är verkligen annorlunda när man är utbytesstudent. Hemma skulle jag aldrig gå och shoppa med en tjej som jag bara har känt i en och en halv vecka, men det var väldigt roligt. Eftersom hon är från Syd Korea så är våra kulturer väldigt olika och det var väldigt kul att höra hur det är hemma hos henne. Till exempel så berättade hon att människor i Syd Korea vill inte vara solbruna, de vill vara så vita som möjligt. Så istället för att göra en spraytan så gör dem en för att bli blekare. Hehe, helt tvärt emot Sverige och USA. 

Idag började jag morgonen med att prata med er där hemma, åh vad roligt det var! Sedan bjöd min värdfamilj på en fantastisk amerikansk frukost, med mycket protein haha. Idag ska vi förhoppningsvis köpa min kamera. Vi ska också till några vänner till min värdmamma som också har en utbytesstudent, tror vi bara ska dit en snabbis. Det får väl också bli lite läxor där emellan. En ganska skön söndag, är på bra humör nu också efter att ha pratat med er där hemma :)

En bild på min frukost. Jag förstår varför folk knappt äter lunch här om alla äter frukostar (säger man så?) som den här :) Jag blev mätt efter två pannkakor, haha.


Kramar, Alva
Hej!
 
Jag tänkte skriva lite om Havasupai eftersom jag tycker att det ska bli roligt och jag är väldigt excited! Haha, kanske inte så jätteintressant, men jaja. 
 
Havasupai är en indianstam som lever i Grand Canyon. Själva Havasupai Falls är vattenfallet som är målet. Vandringen tar fyra dagar och vi kommer sova under bar himmel. Vandringen är alltså i botten på Grand Canyon. Under vandringen kommer vi behöva simma flera gånger och vattnet är naturligt blått. Det kommer bli helt fantastiskt. 
 
Lite google bilder som kanske visar lite bättre :)
 
 
 
 
Kramar, Alva
 
Hej!
 
Lördag morgon och det är faktiskt lugnt i huset för omväxling. Det är bara jag och min värdsyster hemma för tillfället, då blir det atomatiskt lugnare. Hur som helst så gick jag på fotbollsmatchen igår ändå. Det var som vanligt väldigt roligt, tyvärr var jag väldigt trött efter en lång vecka vilket gjorde mig ganska tråkig. Då känner jag att jag verkligen har valt rätt vänner här. Det var en hel del personer som var extremt högljuda och allmänt irriterande på läktaren, de var antagligen inte helt nyktra om man säger så. Vi däremot gick iväg en bit och satte oss och pratade oss igenom halva matchen, lite mer min stil kanske. Hur som helst en väldigt rolig kväll och när jag kom hem så somnade jag direkt.
 
Idag ska jag in till ett köpcenter med en tjej från SydKorea som är väldigt trevlig, vi är med i simteamet tillsammans. Förutom det så händer det inte så mycket idag. Imorgon kommer antagligen bli en slappdag, förhoppningsvis så kommer vi äntligen åka in och köpa min kamera. Då kommer ni äntligen få lite kvalité bilder, nu har jag bara använt min mobilkamera vilket inte är den bästa. På måndag så har jag halft planerat att gå på bio med några tjejer från skolan. Jag hoppas att de planerna genomförs eftersom det skulle vara väldigt roligt. Nästa vecka är det Havasupai, som jag vet att jag tjatar om, men det ska verkligen bli så roligt.
 
Det blir mycket lättare med hemlängtan och liknande när man har saker planerade, även om det bara är att åka in och köpa en kamera. Det är som du sa mamma, det gäller att få in en vardag där du kan hitta på saker när du har tråkigt. Det kommer nog snart, sakta men säkert :)
 
Lite bilder från fotbollsmatchen igår. Jag vet inte om jag berättade det men vårt fotbollslag är riktigt duktiga. Förra veckan så vann vi med 43-0 och igår vann vi med 35-0, så jag har höga förhoppningar nu ;)
 



 
Ni får ha det så bra!
 
Kramar, Alva