Hej!
 
Lördag morgon och det är faktiskt lugnt i huset för omväxling. Det är bara jag och min värdsyster hemma för tillfället, då blir det atomatiskt lugnare. Hur som helst så gick jag på fotbollsmatchen igår ändå. Det var som vanligt väldigt roligt, tyvärr var jag väldigt trött efter en lång vecka vilket gjorde mig ganska tråkig. Då känner jag att jag verkligen har valt rätt vänner här. Det var en hel del personer som var extremt högljuda och allmänt irriterande på läktaren, de var antagligen inte helt nyktra om man säger så. Vi däremot gick iväg en bit och satte oss och pratade oss igenom halva matchen, lite mer min stil kanske. Hur som helst en väldigt rolig kväll och när jag kom hem så somnade jag direkt.
 
Idag ska jag in till ett köpcenter med en tjej från SydKorea som är väldigt trevlig, vi är med i simteamet tillsammans. Förutom det så händer det inte så mycket idag. Imorgon kommer antagligen bli en slappdag, förhoppningsvis så kommer vi äntligen åka in och köpa min kamera. Då kommer ni äntligen få lite kvalité bilder, nu har jag bara använt min mobilkamera vilket inte är den bästa. På måndag så har jag halft planerat att gå på bio med några tjejer från skolan. Jag hoppas att de planerna genomförs eftersom det skulle vara väldigt roligt. Nästa vecka är det Havasupai, som jag vet att jag tjatar om, men det ska verkligen bli så roligt.
 
Det blir mycket lättare med hemlängtan och liknande när man har saker planerade, även om det bara är att åka in och köpa en kamera. Det är som du sa mamma, det gäller att få in en vardag där du kan hitta på saker när du har tråkigt. Det kommer nog snart, sakta men säkert :)
 
Lite bilder från fotbollsmatchen igår. Jag vet inte om jag berättade det men vårt fotbollslag är riktigt duktiga. Förra veckan så vann vi med 43-0 och igår vann vi med 35-0, så jag har höga förhoppningar nu ;)
  
Ni får ha det så bra!
 
Kramar, Alva
 
 
   

Kommentera

Publiceras ej