Hej!
Igår gjorde jag inte mycket. Städade, kollade på film och var i "parken" med Stephen. Ja, det var nog allt, men det är väl så jullovet ska vara? Lugnt och avslappnande. 
 
Idag blir det förhoppningsvis en mer händelserik dag. Jag ska nämligen åka och shoppa med Crystal och Vanessa. Jag väntar bara på en bekräftelse från dem, men det blir troligtvis av. Vi hade tänkt gå på bio också, vi får se vilken film det blir, vi funderade på In to the woods. Har någon sett den? Den ska tydligen vara bra. 
 
Ja, som ni ser händer det inte så mycket här nu. Det är ändå skönt med jullov eftersom man har både jul och nyår vilket gör att det är lite mer händelserikt än t ex höst-och vårlovet. Ja, just jag har glömt berätta det men under spring break ska jag till Hawaii! Det ska blir riktigt kul, jag längtar! Det är lite läskigt hur snabbt tiden går nu faktiskt, jag menar det är bara 10 veckor tills dess och efter Hawaii är mitt år praktiskt taget över, ahhh! 
 
Jag hoppas att alla ni där hemma hade en bra jul med mycket julgodis! Nu är det bara två dagar kvar av 2014 och sedan är det 2015. Både läskigt och skönt att tiden flyger förbi. Nu är det bara nerförsbacken kvar!
Kramar, Alva

1 kommentarer

bästisen

30 Dec 2014 22:49

Det ska bli skönt (och mycket roligt, såklart) att ha dig hemma snart. Men se till att njuta, för det går så himla snabbt nu! Hoppas filmen var bra. KRAM

Svar: Det ska såklart bli skönt och roligt att komma hem, men som du sa så går det snabbt nu! Jag ska njuta! Kramar!!!
Alva

Kommentera

Publiceras ej