Hej!
Jag är precis färdig med allt som ska bli gjort ikväll. Jag var och tog kort på fotbollskillarna till Yearbook vilket gjorde att jag inte kom hem förens klockan 17, och efter det var jag tvungen att ladda upp bilderna och arrangera dem fint på sidan. Jag var färdig först klockan 20. Ja, nu är det och en dikt skriven iallafall så jag ska vara nöjd över min produktivitet idag. 
 
Igår var det en ganska mysig dag som avslutades med julbak. Vi hann bara göra några sorters kakor så vi ska fortsätta nästa vecka. Då ska jag göra knäck, vi får se hur det går utan en tjockbottnad kastrull, haha. Jag kom ihåg kameran och lyckades knäppa lite bilder, så dem får ni här!
 
 
Kramar, Alva

2 kommentarer

bästisen

16 Dec 2014 06:53

Googla på knäck i mikron, blir bästa knäcken och är så enkelt! Kram

Svar: Bra idé! Jag får testa det om jag inte lyckas gör det i kastrullen :)Kram!
Alva

Mormor & Morfar

16 Dec 2014 12:32

Kära Alva.
Morfar & jag önskar dig en GOD JUL & GOTT NYTT ÅR.
Nu får du vara med om en Amerikansk jul med lite andra traditioner än vad vi har i Sverige. Din familj åker ned till Småland juldagarna & morfar och jag är tillsammans med Marias familj julafton. Den 20 december skall vi äta julbord med din familj på det vanliga stället i Knivsta. Även om inte du är med oss denna gången kommer vi alla att tänka på dig Alva. I år blir din julklapp aktier insatt på din depå. Vi skickar många varma julhälsningar till dig , ha det så bra Mormor & morfar.

Kommentera

Publiceras ej