Hej!
Idag har det varit en dag med mycket tänkande. Jag känner att jag har ont i ryggen efter att ha suttit böjd över en bänk hela dagen. När vi har finals så slutar vi klockan 11.30, men vi har bara tre ämnen vilket betyder att varje prov är ca 80 minuter långt. Idag hade jag prov i matte, Marketing och english. Matten var lätt, jag önskar att vi hade lika lätta prov i Sverige. Jag hade fem fel och tre frågor räknades inte, så jag hade bara två fel! På marketing har jag ingen aning om hur det gick, men ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte. Jag har redan ett A+ så även om jag får underkänt på provet kommer jag inte få under ett C, vilket är det jag måste ha för att få stanna här. I english fick jag 60% vilket är precis godkänt, jag är ändå hyfsat nöjd eftersom det var ett svårt prov. Det var en text som var skriven på gammal engelska och den var jättelång, så allt gick in genom ena örat och kom ut genom andra. Jag är ändå nöjd över hur det har gått. Imorgon har jag det provet som jag fasar mest inför, History. Jag har ett B i den klassen och jag känner på mig att provet kommer vara svårt, men vi får se. Jag har pluggat hela kvällen så jag kan inte göra så mycket mer. Det bästa med USA är nog ändå att de har A, B, C, D frågor så om man inte vet svaret på en fråga är det bara att gissa. Lite bättre än i Sverige där det är kört om man inte vet. 
 
Efter skolan gick jag en promenad i området och kollade lite. Luften var så skön idag så jag kunde inte låta bli. Jag kände inte för att bli svettig eftersom jag nyss var sjuk, så det var ingen power walk. Men jag gick i en timme så något bra ska den väl göra i alla fall. Efter det åkte jag, Kendra och Arial och köpte en present till volontär saken imorgon (jag berättar mer om det någon annan gång) och jag köpte en del av min present till Kendra och Nick. Vi får se vad de tycker om den. Jag har fortfarande inte lyckats hitta en present till Arial och Stephen, jag får nog gå någon gång nästa vecka och kolla. Jag hoppas att jag hittar något bra ändå. 
 
Jag hörde att ni där hemma fick mitt paket idag. Vad snabbt det gick! Det tog kanske lite mer än en vecka bara, jag hoppas att ni blev nöjda med sakerna! 

En tråkig bild tagen av mobilen på min lilla promenad idag.
Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej