Hej!
Nu är det jul igen! Igår Skypeade jag med dem där hemma under förmiddagen och lunch. Jag fick vara med på både julmiddagen och julklappsöppning, vilket var väldigt kul! Igår öppnade jag också klapparna som jag fick från Sverige, vilket var en högtalare, Hawaii resan och ett armband från bästis. På kvällen kom några kompisar till min värdfamilj över och vi åt amerikansk julmiddag.
 
Imorse var det dags för att öppna de amerikanska julklapparna. Jag fick precis lagom med julklappar. Lite godis, ett halsband, lotion mm. De var väldigt snälla som hade fixat några julklappar till mig också. Jag tror att min värdfamilj blev glada över min julklappar till dem, så det var skönt, jag som har haft sådan ångest över det där. Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt och kollat på film. Hela min värdfamiljs släkt bor i Wisconsin det är därför vi inte firar med dem, men förhoppningsvis ska vi dit över spring break så jag får träffa dem då. 
 
Jag har haft en hyfsat bra jul ändå, trots att jag självklart har saknat den svenska julen och alla där hemma.
Det här är de bilderna som jag tog, jag vet att min värdmamma tog en del också men dem har jag inte fått än.
 
Hoppas att ni hade en god jul!
Kramar, Alva 

1 kommentarer

Mamma

26 Dec 2014 08:38

Minus femton grader ute. Kristyrdoppade träd och rosa himmel. Blir en fin o kall dag i Slåttastugan. Vi eldar för fullt.

Svar: Åh, vad mysigt!
Alva

Kommentera

Publiceras ej