Hej!
Idag har det varit ganska mörkt och kallt (för att vara Arizona då). Jag pratade med Ece (från Tyskland) och hon berättade att i Tyskland kollar de också bara på film den sista veckan. I USA däremot har man de viktigaste proven på hela teminen, åh vad roligt! Eller kanske inte. Jag vet att många är jättestressade över finals, men jag är faktiskt inte stressad över huvud taget. Jag har bra betyg i alla mina klasser och mina betyg räknas ändå inte. Självklart kommer jag nog plugga lite, men inte alls så mycket som jag skulle gjort om det var i Sverige. Jag som i vanliga fall alltid är stressad och nervös inför prov hemma i Sverige tycker att det är ganska skönt när jag inte behöver oroa mig. 
 
Idag under Yearbook hade vi "The White Elephant". Detta att man utbyter julklappar, fast det är på ett lite speciellt sätt. Alla tar med sig en present och alla får ett nummer. Den som har nummer 1 börjar att välja en julklapp från högen. När det är nummer 2´s tur får den välja att ta nummer 1´s present eller ta en ny från högen. Det betyder alltså att någon kan sno din present när du väl har den. Jag snodde först en högtalare från en tjej, men då tog min lärare den och jag fick en filt istället. Min filt blev också borttagen och jag fick till slut en kopp men en teddy björn. Det var ändå en av de bättre sakerna, men jag skulle mycket väl kunnat behålla högtalaren eller filten om jag fick ;)
 
Nej, nu ska jag nog plugga lite inför matten imorgon. Jag ska också hjälpa Kendra slå in lite paket till ett volontärarbete som vi ska göra på fredag. 
Kramar, Alva
 
PS. Vad fint skrivet av er mormor och morfar! Jag kommer sakna julen och julbordet med er, men jag får uppleva de amerikanska traditionerna i år istället. Hoppas att ni får en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! Många kramar!

Kommentera

Publiceras ej