Hej!
 
Igår började jag alltså high school. Läskigt? Ja, definitivt. Jobbigt? Nej, inte så mycket som jag trodde. 
 
Igår började vi med att skriva in oss och fixa schemat. Mitt schema blev bättre än vad jag hade trott och jag är överlag nöjd. 
 
Hour 1: Algebra och Trigenometri
Hour 2: Marketing (typ marknadsföring)
Hour 3: Yearbook/Journalism
Hour 4: English
Lunch
Hour 5: Teater
Hour 6: US/AZ Historia
 
Jag har väldigt tur som har en hostsister att vara med. Vi har nämligen lunch tillsammans så jag behöver aldrig sitta ensam där, idag hade hon till och med lyckats fixa så att vi satt med några amerikanare! Annars är det väldigt svårt att skaffa vänner, du kan inte prata under lektionen och rasterna är för korta för att man ska hinna socialisera sig. Fast det är väl så det är de första dagarna så jag är inte nedstämd över det. Lektionerna är också väldigt annorlunda, det är väldigt strikt så här i början, speciellt english och US/AZ historia (här har jag fotbollscochen som lärare). Samtidigt så är det inte det, på två klasser idag har vi fått färglägga, men det ändras nog efter ett tag.
 
Det är annorlunda, men roligt. Jag planerar att börja i någon sport sedan så blir det nog lättare att skaffa vänner, jag måste bara bestäma mig för vilken ;)
 
Mvh
Alva

3 kommentarer

Ellen

25 Jul 2014 08:22

Vad kul att det gått bra!!! :D

Cecilia

27 Jul 2014 00:27

Börjar du redan i juli? Hur kommer det sig och inte i september?

Svar: Min skola börjar såhär tidigt eftersom vi har 2 veckor höstlov, 3 veckor jullov och 2 veckor vårlov. Sedan så slutar skolan i maj så den slutar lite tidigare än de andra :)
Alva

Cecilia

27 Jul 2014 18:48

Tack för svaret!! :)

Kommentera

Publiceras ej