Halloj!
Jag har för tillfället fått en bloggkick av något slag och kom på att jag kanske ska skriva lite om vart jag ska. 
 
Jag ska då spendera mitt år i Queen Creek som är en förort till Phoenix. Enligt Wikipedia så bor det 26 361 personer där (och om några dagar 26 362). Enligt Wikipedia finns det 0 kvadratmeter vatten där, jag visste att det inte fanns mycket vatten där men inte så lite. Wikipedia säger också att det är den andra mest växande staden i USA. Intressant.
 
Här ser ni på kartan vart det ligger.
 
Eftersom det fanns så lite info så tänkte jag berätta lite om skolan också. Jag ska gå på Queen Creek High School. Enligt Google maps så ligger den 7 minuter från mitt hus, vilket är en stor skillnad från 40 minuter som det tar för mig att komma till skolan här hemma. Det går 1700+ elever på Queen Creek High School är vilket mycket större än min svenska skola. Skolfärgerna är lila och guld och maskoten är Bulldogs! Allt känns väldigt bra, det enda jobbiga är att skolan börjar 06.30 varje dag! Det är tur att jag kommer vara jetlaggad de första veckorna så att jag kommer upp. 
 
Jag tror det var det, jag avslutar med en Google bild på Queen Creek Bulldog.
See you later!
Alva
 

5 kommentarer

Mimmi

07 Jul 2014 13:18

Hej!
Jag ska också till staterna i höst och undrade om du har lust att göra ett länkbyte? :)

Svar: Visst!
Alva

Cecilia Höglund

07 Jul 2014 13:50

Hallå!
Ska åka på utbytesår till USA också, vill du göra ett länkbyte? :)

Svar: Absolut!
Alva

Din kära bästa vän

13 Jul 2014 22:07

Vad mycket finare bloggen ser ut nu !!!! KRAM

Dinkärabästavänsmamma😊

14 Jul 2014 22:15

Jättefin blogg men oj vad vi (jag) kommer sakna dig. Fattar inte heller att du så snart ska åka. Kommer bli så tomt o konstigt att du inte kommer vara här hos oss på ett helt år. Självklart önskar och tror jag att du kommer få ett av de bästa, häftigaste, roligaste o lärorikaste år i ditt liv. Fina, kloka Alva m din underbara humor. Ser också framemot så mycket att få höra om ditt äventyr. Tills dess tro på dig själv och glömt inte att du fixar så mycket mer än du själv anar, njut massor o viktigast av allt ha riktigt kul.
Massa kramar😊

Grannen Anna

15 Jul 2014 16:29

Söta modiga du. Du kommer få ett helt fantastiskt år. Både fantastiskt roligt, fantastiskt konstigt och fantastiskt fantastiskt.
Vi dina kära kranar kommer att sakna dig. Det kommer liksom att vara en unge för lite här hemma.
Jag kommer hålla koll på din blogg och som du kanske minns så har jag en kompis som bott länge i Phoenix och åker dit några ggr per år. Hon kanske kommer hålla koll när du inte ser.....
Skoja bara. Ha det så underbart och ta ett djupt andetag och tänk att vi är kvar här hela tiden och tänker på dig, då det känns knasigt och du längtar hem.
Kramar från Viktor, Kajsa, Anna o vovvarna

Kommentera

Publiceras ej