Sitter just nu och lyssnar på julmusik, vi har precis dekorerat färdigt julgranen.

Kramar, Alva
Hejsan!
Igår var det alltså min första (och antagligen enda) Thanksgiving. Det började med att vi åkte till en del av min värdpappas släkt som bor här i Arizona. Där åt vi såklart massor med mat, haha, det är som de säger att man rullar ut. Det stannde vi och hade det trevligt tills på kvällen. Sedan åkte vi hem och landade och efter det åkte jag och min värdmamma till Black friday. Egentligen ska alla affärer öppna vid 12, men de flesta tjuvstartar och öppnar tidigare. Det var inte så vilt som jag hade föreställt mig, folk har berättat om att de har blivit ner trappade och att det har varit slagsmål. Det var faktiskt ganska lugnt och köerna var inte så långa endå. Förutom på det första stället där kön gick runt hela affären, haha.
 
Jag köpte fakstiskt en del grejer, men jag kan inte visa det eftersom en del av dessa grejer är hemlisar för några av er ;)
 
Idag blir det nog slapp eftersom det blev en sen kväll igår. Vi ska nog bara kolla på serier och handla mat, haha. 
 

Thanksgiving bilder!
Kramar, Alva
  
Jag fick två frågor som jag tänkte svara på lite snabbt :)
 
Var det minglet du var på i december? Om det var det, hur gick det till och vad gjorde man? :)
Japp, det var STS minglet i december. Vi gick igenom lite regler och hur allt gick till med ansökan. Det bästa var nog att man kunde fråga dem en massa frågor, men också för att man äntligen fick prata med andra som också skulle åka. Det är inte världens undergång ifall man missar det, men det var ändå kul att gå. Det bästa var nog att få prata med andra i samma sits.
 
Hej. Många i USA har ju sina egna badrum. Eller i alla fall känns det som det. Stämmer det? Att man har mer än två toaletter i ett "vanligt hus med t.ex 4 familjemedlemmar"? :D Älskar din blogg!!!
Tack så mycket! Jag har ingen egen toalett, jag delar den med min värdsyster. Däremot så har nästan alltid the master bedroom en egen toalett. Fast jag vet också att jag har kompisar som har egen toalett, så det beror på. Men det är som du säger att vi är fem (fyra om man inte räknar med mig) i familjen och vi har tre toaletter.