Hejsan!
Igår var det alltså min första (och antagligen enda) Thanksgiving. Det började med att vi åkte till en del av min värdpappas släkt som bor här i Arizona. Där åt vi såklart massor med mat, haha, det är som de säger att man rullar ut. Det stannde vi och hade det trevligt tills på kvällen. Sedan åkte vi hem och landade och efter det åkte jag och min värdmamma till Black friday. Egentligen ska alla affärer öppna vid 12, men de flesta tjuvstartar och öppnar tidigare. Det var inte så vilt som jag hade föreställt mig, folk har berättat om att de har blivit ner trappade och att det har varit slagsmål. Det var faktiskt ganska lugnt och köerna var inte så långa endå. Förutom på det första stället där kön gick runt hela affären, haha.
 
Jag köpte fakstiskt en del grejer, men jag kan inte visa det eftersom en del av dessa grejer är hemlisar för några av er ;)
 
Idag blir det nog slapp eftersom det blev en sen kväll igår. Vi ska nog bara kolla på serier och handla mat, haha. 
 

Thanksgiving bilder!
Kramar, Alva
  

1 kommentarer

Annie

30 Nov 2014 17:03

Hej!
Jag är sugen på att vara utbytesstudent 16/17 och undrar vilka kunskaper du hade i engelska innan du åkte iväg? Jag kan såklart grunderna men hur mycket behöver man kunna i grammatik mm för att klara sig sitt utbytes år?

Kommentera

Publiceras ej