Hej!
Jag har nyss avslutat det som måste vara gjort idag och så ska jag kolla på ett avsnitt på en serie och sedan gå och lägga mig, jag är så trött! Jag gick upp klockan 04.50 imorse eftersom min värdpappa skulle skjutsa mig till pollen där bussen gick ifrån. Väl där var jag 45 minuter förtidig så jag fick sitta och läsa i kylan. Förutom det har dagen varit riktigt kul! När vi kom dit fick vi hjälpa till att sätta i ordning allting och resten av dagen så tog jag tid. Jag var så rädd att jag skulle förstöra för någon genom att glömma att starta kolckan eller något liknade. Det här var deras sista meet innan state så då vill de har bra tider! Lyckligtvis så klarade jag det bra och jag hade ett bra samarbete med den nadra tjejen vid min lane (jag vet inte vad det heter på svanska). Efteråt så åkte hela teamet till Chick-fil-á, vilket är en snabbmatsresturang med bara kyckling. Haha, det var lite roligt men alla kommenterar alltid min dialekt till och med hon i kassan :)
 
När jag kom hem vilade jag en stund eftersom jag är döende av trötthet. Sedan har jag jobbat på de där dumma sportpapprena hela kvällen och gjort lite läxor. Förutom det så har jag skärt ännu fler pumpor. Min blev ganska lik den jag gjorde sist, men de andras blev jättebra faktiskt! :)

 
Nej, nu måste jag sova! Ha det så bra! Jag saknar er!
Kramar, Alva
Hej!
Idag har varit en dag där jag har haft fullt upp hela tiden. Jag funderar ju som sagt på att börja på fotboll och då måste alla papper vara i fas. Tydligen har de slarvat bort alla mina papper när det gäller det och tydligen så måste jag också göra ett prov av något slag. Så jag ska göra ett prov och fylla i sjuttioelva olika papper ikväll. Det finns också något som kallas för Powderpuff, vilket är att tjejer spelar amerikanskfotboll och killarna är cheerleaders. Detta kommer vara i slutet av november så det är inte så länge, men det är fortfarande massa papper att fylla i och få underskrivet. Suck... nu ska jag inte tänka mer på det.
 
Imorgon är det ingen skola för mig för jag ska vara med och hjälpa till på en simtävling. Det ska bli kul att få det som avslut på säsongen. Så jag ska vara vid poolen vid 6.50 och så tar bussen oss därifrån till tävlingen. Jag slipper skolan och jag får hänga med en massa roliga människor, kan ju inte bli bättre ;) Idag var det sista simträningen också. Så skönt! Haha, just nu tycker jag faktiskt det. Denna vecka så har Varsity hårdtränat eftersom det här är deras sista tävling innan state, och det är inte direkt så att vi i JV får göra något annat så det har varit hårt! Idag kändes det som att jag simmade i sirap, det var till och med en tjej som gick i mitten av träningen för att hon inte klarade det. Jag tycker att det är skönt att det är slut nu, men jag kommer antagligen sakna det redan nästa vecka :)
 
I helgen är det halloween vilket ska bli kul! På fredag så är det min värdsysters födelsedag och några i skolan pratade om en halloween fest som är då. Nu måste jag bara välja... Vi får se hur jag gör, jag kommer ha kul hur jag än gör :). På lördag är det i alla fall en halloween fest för oss utbytesstudenter. Jag tror att nästan alla kommer vilket ska bli jättekul! Vi ska nog antagligen gå till ett hunted house också tillsammans. Jag ser fram emot det! Så härligt med bara en massa utbytesstudenter, det blir en helt annan känsla då :)
 
Nej, nu har jag en massa läxor att göra. 
 
Jag hoppas att i har det bra! Jag saknar er!
Kramar, Alva
Hej!
Jag har precis gjort läxorna efter att ha kollat på veckans avsnitt av Walking Dead. Verkligen en rikigt bra serie måste jag säga, det enda jag inte fixar är alla de äckliga delarna. Det var på grund av dem som jag tveka på att börja kolla, men nu är jag fast, haha. 
 
Dagen har varit ganska vanlig. Vi hade träning med Varsity idag igen och vi var bara tre stycken från JV så de körde hårt med oss. Jag känner det att klockan är bara halv nio och jag skulle kunna gå och lägga mig nu, så trött är jag. De senaste veckorna har simmningen inte gjort mig så trött, så det är väl att de körde hårt med oss som gör mig helt slut. Vi gjorde en ny sak idag också (okej, det var nytt för mig iallafall) som gick ut på att två personer skulle ha ett bälte runt magen som man sedan fäste en lina till. Då skulle en simma ut och den andra stå på marken. När den börjar simma tillbaka så skulle personen på marken hjälpa till genom att dra i linan. Det var faktiskt riktigt roligt när det gick så snabbt, haha. Fast självklart så lyckades jag trassla in mig i linana totalt första gången. När jag kom fram frågade killen som drog i linan i fall jag visste att man skulle simma, haha. Jaja, de andra två gångerna gick det bättre för då visste jag att linan inte skulle sitta fast på ryggen, utan på magen. 
 
Juste, jag glömde nästan berätta hur det var på pumpa fältet. Det visade sig att det inte alls var ett pumpa fälet, eller ja det fanns pumpor men det var inte allt. Det var en bondgård som hade gjort som en liten nöjespark. Det fanns bergodalbanor, man kunde klappa geten, göra ljus osv. Mycket större än vad jag trodde att det skulle vara, men det var väldigt roligt iallafall. 
Här är en bild på första gången Stephen rider, jag tyckte faktiskt synd om dem små ponnysarna som var tvugna att vara en karusell. 
Här är några utav pumporna som de sålde.
 
Hoppas att ni har det bra!
Kramar, Alva