Hej!
Idag har varit en dag där jag har haft fullt upp hela tiden. Jag funderar ju som sagt på att börja på fotboll och då måste alla papper vara i fas. Tydligen har de slarvat bort alla mina papper när det gäller det och tydligen så måste jag också göra ett prov av något slag. Så jag ska göra ett prov och fylla i sjuttioelva olika papper ikväll. Det finns också något som kallas för Powderpuff, vilket är att tjejer spelar amerikanskfotboll och killarna är cheerleaders. Detta kommer vara i slutet av november så det är inte så länge, men det är fortfarande massa papper att fylla i och få underskrivet. Suck... nu ska jag inte tänka mer på det.
 
Imorgon är det ingen skola för mig för jag ska vara med och hjälpa till på en simtävling. Det ska bli kul att få det som avslut på säsongen. Så jag ska vara vid poolen vid 6.50 och så tar bussen oss därifrån till tävlingen. Jag slipper skolan och jag får hänga med en massa roliga människor, kan ju inte bli bättre ;) Idag var det sista simträningen också. Så skönt! Haha, just nu tycker jag faktiskt det. Denna vecka så har Varsity hårdtränat eftersom det här är deras sista tävling innan state, och det är inte direkt så att vi i JV får göra något annat så det har varit hårt! Idag kändes det som att jag simmade i sirap, det var till och med en tjej som gick i mitten av träningen för att hon inte klarade det. Jag tycker att det är skönt att det är slut nu, men jag kommer antagligen sakna det redan nästa vecka :)
 
I helgen är det halloween vilket ska bli kul! På fredag så är det min värdsysters födelsedag och några i skolan pratade om en halloween fest som är då. Nu måste jag bara välja... Vi får se hur jag gör, jag kommer ha kul hur jag än gör :). På lördag är det i alla fall en halloween fest för oss utbytesstudenter. Jag tror att nästan alla kommer vilket ska bli jättekul! Vi ska nog antagligen gå till ett hunted house också tillsammans. Jag ser fram emot det! Så härligt med bara en massa utbytesstudenter, det blir en helt annan känsla då :)
 
Nej, nu har jag en massa läxor att göra. 
 
Jag hoppas att i har det bra! Jag saknar er!
Kramar, Alva

2 kommentarer

Mamma

30 Oct 2014 07:35

Halloween firas av allt fler svenskar står det i DN idag. Men vad är det för högtid från början i USA, vad kommer den ifrån? Saknar dig ❤️

Svar: Jag vet faktiskt inte, men jag vet att några från skolan pratade om "de dödas dag" så det är nog liknande anledning som i Sverige. Åh, jag saknar er också!
Alva

Maria

30 Oct 2014 21:04

Jag tycker ju detta m Halloween är helkul och försöker övertala Bella att hon ska vara något riktigt läskigt på lördag när hon ska på kalas men hm bara monster high som gäller m vi har iallafall enats om en självlysande sådan. Vad ska du vara utklädd till? Glöm inte att lägga ut bilder. Ha det bra.
Kram :)

Svar: Haha, låter som en bra kompromiss ;) Jag ska vara Katniss Everdeen, bilder kommer snart :)
Alva

Kommentera

Publiceras ej