Hej!
Jag har precis gjort läxorna efter att ha kollat på veckans avsnitt av Walking Dead. Verkligen en rikigt bra serie måste jag säga, det enda jag inte fixar är alla de äckliga delarna. Det var på grund av dem som jag tveka på att börja kolla, men nu är jag fast, haha. 
 
Dagen har varit ganska vanlig. Vi hade träning med Varsity idag igen och vi var bara tre stycken från JV så de körde hårt med oss. Jag känner det att klockan är bara halv nio och jag skulle kunna gå och lägga mig nu, så trött är jag. De senaste veckorna har simmningen inte gjort mig så trött, så det är väl att de körde hårt med oss som gör mig helt slut. Vi gjorde en ny sak idag också (okej, det var nytt för mig iallafall) som gick ut på att två personer skulle ha ett bälte runt magen som man sedan fäste en lina till. Då skulle en simma ut och den andra stå på marken. När den börjar simma tillbaka så skulle personen på marken hjälpa till genom att dra i linan. Det var faktiskt riktigt roligt när det gick så snabbt, haha. Fast självklart så lyckades jag trassla in mig i linana totalt första gången. När jag kom fram frågade killen som drog i linan i fall jag visste att man skulle simma, haha. Jaja, de andra två gångerna gick det bättre för då visste jag att linan inte skulle sitta fast på ryggen, utan på magen. 
 
Juste, jag glömde nästan berätta hur det var på pumpa fältet. Det visade sig att det inte alls var ett pumpa fälet, eller ja det fanns pumpor men det var inte allt. Det var en bondgård som hade gjort som en liten nöjespark. Det fanns bergodalbanor, man kunde klappa geten, göra ljus osv. Mycket större än vad jag trodde att det skulle vara, men det var väldigt roligt iallafall. 
Här är en bild på första gången Stephen rider, jag tyckte faktiskt synd om dem små ponnysarna som var tvugna att vara en karusell. 
Här är några utav pumporna som de sålde.
 
Hoppas att ni har det bra!
Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej