Hej!
 
Det blir ett snabbt inlägg idag, jag behöver nämligen göra min matteläxa och jag vill helst komma i säng tidigt. Den här dagen har varit kall! Okej, kanske inte så kall som hemma hos er, men kall för att vara Arizona. Jag insåg idag också att jag inte har med mig någon bra tjocktröja så det får jag köpa så fort som möjligt. Sedan under simträningen så började jag känna mig krasslig i halsen, jag hoppas jag inte håller på att bli sjuk. Jag har hållt mig väldigt frisk under hela min tid här och jag vill helst att det ska fortsätta så. Fast det är något med mig, jag blir nästan alltid sjuk innan lov, det är väl luften som går ur mig. Jaja, om jag går och lägger mig tidigt och håller mig varm så ska det nog gå bra. 
 
Imorgon så har alla juniors ACT, vilket är som vårt högskoleprov (visst heter det så? Jag har glömt bort). Det håller på hela dagen, så i några av mina klasser där jag bara har juniors så kommer jag nästan vara helt själv förutom andra utbytesstudenter. Först sa alla att jag var tvungen komma till skolan ändå så jag planerade in min bokredovisning i engelskan den dagen, och så idag sa dem att de egentligen föredrar att vi stannar hemma. *Suck*, jaja, jag får väl gå till skolan för bara den där lilla redovisningen. 
 
Ni får ha det så bra! God natt för mig och god morgon för er :)

 
Temperaturen när jag klev ut genom dörren imorse, och den blev som mest 29 grader under dagen. Kallt om man bor i Arizona!
 
Kramar, Alva
Hej!
 
Så nu är det klockan fyra en söndags eftermiddag. Jag har faktiskt inte gjort något den här helgen. Planen var att jag skulle till cancerinsamlingen Relay For Life igår kväll men det blev inget utav det på grund av stormen som kom. Saken är den att här i Arizona så regnar det inte ofta, men när det väl gör det så regnar det ordentligt. Så igår när Kendra skulle skjutsa mig dit så gick det helt enkelt inte på grund av att vägarna var översvämmade. Därför blev det en lugn kväll hemma istället. På något sätt så är jag ändå ganska nöjd med den här helgen, jag kanske har börjat landa här nu. Jag har lyckats kolla på alla Idol avsnitt som jag har missat och snart så ska jag kolla på en film som min fina svenska familj har hyrt. Jag har även lyckats förgylla min helg med Sverige (vilket jag av någon anledning ofta gör). Igår pratade jag med min vackra bästa vän vilket var jättehärligt. Det var allt för länge sedan vi pratade, vi måste helt klart prata oftare! Idag så skypeade jag med min härliga familj. Tiden går så hemskt fort varje gång, vi lyckades prata i 2,5 timmar och det kändes som en halvtimme, haha. De skickade ett paket förra veckan och jag längtar tills det kommer! Det är fullt med svenska deckare, svenskt godis och mina kläder!
 
Nu har jag bara en vecka kvar och sedan så är det höstlov! Jag har säkert sagt det flera gånger men vi ska till Karlifornien under den andra veckan, vilket ska bli super! Den första veckan har jag än så länge inget inplanerat, men jag hoppas på att det blir något i alla fall. Nästa helg så ska jag i alla fall försöka göra något med en annan svensk utbytesstudent som bor här i närheten, ska bli kul att prata svenska och förhoppningsvis ta en fika :)
 
Jag fick lite kritik över att jag borde ha mer vardagsbilder här på bloggen, och jag ska definitivt försöka bli bättre på det. Håll utsikt! Men trots det så avslutar jag med en bild från Mallorca med en del av min fina familj (pappa saknas). Haha, det så typiskt mig, jag lyckas nästan alltid blunda på bilder som den här.
 
Kramar, Alva
 
Hej!
 
Nu är det fredag igen. I kväll är det som sagt teatern vilket ska bli kul att se :) Först är det så klart simning, igår hade vi inte en sådan hård träning och jag hoppas att det blir lugnt idag också. Vi kollade på Aladdin på drama lektionen vilket var väldigt skönt, på något sätt har den här dagen gått väldigt segt. Lunchen som är 30 minuter kändes som en timme lång, haha. 
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, ni får kommentera förslag :)
 
Jag fick den här frågan också:
Hej jag undrar om matten i skolan är svår? Är du på på matte i sverige?
Jag tycker inte matten är så svår faktiskt. Igår var första gången vi gick igenom något som jag inte hade sett förut. I början var det svårare när alla begrepp var på engelska men nu har jag börjat komma in i det. I Sverige så går jag i och för sig natur (så jag läste matte 1c och 2c förra året). Det som vi gör i matten här är praktiskt taget repetition för mig. :)
 
Det blev ett ganska tråkigt och ointressant inlägg så jag slutar här.

Så här såg himlen ut igår. Vi har ingen aning om vad det blåa är men coolt är det :)
 
Ha det så bra! Jag saknar er!
Kramar, Alva