Hej!
 
Det blir ett snabbt inlägg idag, jag behöver nämligen göra min matteläxa och jag vill helst komma i säng tidigt. Den här dagen har varit kall! Okej, kanske inte så kall som hemma hos er, men kall för att vara Arizona. Jag insåg idag också att jag inte har med mig någon bra tjocktröja så det får jag köpa så fort som möjligt. Sedan under simträningen så började jag känna mig krasslig i halsen, jag hoppas jag inte håller på att bli sjuk. Jag har hållt mig väldigt frisk under hela min tid här och jag vill helst att det ska fortsätta så. Fast det är något med mig, jag blir nästan alltid sjuk innan lov, det är väl luften som går ur mig. Jaja, om jag går och lägger mig tidigt och håller mig varm så ska det nog gå bra. 
 
Imorgon så har alla juniors ACT, vilket är som vårt högskoleprov (visst heter det så? Jag har glömt bort). Det håller på hela dagen, så i några av mina klasser där jag bara har juniors så kommer jag nästan vara helt själv förutom andra utbytesstudenter. Först sa alla att jag var tvungen komma till skolan ändå så jag planerade in min bokredovisning i engelskan den dagen, och så idag sa dem att de egentligen föredrar att vi stannar hemma. *Suck*, jaja, jag får väl gå till skolan för bara den där lilla redovisningen. 
 
Ni får ha det så bra! God natt för mig och god morgon för er :)

 
Temperaturen när jag klev ut genom dörren imorse, och den blev som mest 29 grader under dagen. Kallt om man bor i Arizona!
 
Kramar, Alva