Hej!
 
Så nu är det klockan fyra en söndags eftermiddag. Jag har faktiskt inte gjort något den här helgen. Planen var att jag skulle till cancerinsamlingen Relay For Life igår kväll men det blev inget utav det på grund av stormen som kom. Saken är den att här i Arizona så regnar det inte ofta, men när det väl gör det så regnar det ordentligt. Så igår när Kendra skulle skjutsa mig dit så gick det helt enkelt inte på grund av att vägarna var översvämmade. Därför blev det en lugn kväll hemma istället. På något sätt så är jag ändå ganska nöjd med den här helgen, jag kanske har börjat landa här nu. Jag har lyckats kolla på alla Idol avsnitt som jag har missat och snart så ska jag kolla på en film som min fina svenska familj har hyrt. Jag har även lyckats förgylla min helg med Sverige (vilket jag av någon anledning ofta gör). Igår pratade jag med min vackra bästa vän vilket var jättehärligt. Det var allt för länge sedan vi pratade, vi måste helt klart prata oftare! Idag så skypeade jag med min härliga familj. Tiden går så hemskt fort varje gång, vi lyckades prata i 2,5 timmar och det kändes som en halvtimme, haha. De skickade ett paket förra veckan och jag längtar tills det kommer! Det är fullt med svenska deckare, svenskt godis och mina kläder!
 
Nu har jag bara en vecka kvar och sedan så är det höstlov! Jag har säkert sagt det flera gånger men vi ska till Karlifornien under den andra veckan, vilket ska bli super! Den första veckan har jag än så länge inget inplanerat, men jag hoppas på att det blir något i alla fall. Nästa helg så ska jag i alla fall försöka göra något med en annan svensk utbytesstudent som bor här i närheten, ska bli kul att prata svenska och förhoppningsvis ta en fika :)
 
Jag fick lite kritik över att jag borde ha mer vardagsbilder här på bloggen, och jag ska definitivt försöka bli bättre på det. Håll utsikt! Men trots det så avslutar jag med en bild från Mallorca med en del av min fina familj (pappa saknas). Haha, det så typiskt mig, jag lyckas nästan alltid blunda på bilder som den här.
 
Kramar, Alva
 

Kommentera

Publiceras ej