Hej!
Jag hoppas att eran dag har varit bra! Min har varit helt okej, jag har fortfarande huvudvärk men annars så mår jag bra.

I engelska idag började vi kolla på allas filmer, vi hann inte se våra men vi ska se den imorgon istället. Jag bäddar in den i det här inlägget så ni kan se den också, men jag varnar er den är väldigt dålig, haha. UPPDATERING: Okej, jag försökte bädda in klippet, men det går tydligen inte med mobilen. Ni får det som en länk istället :)

På tennis träningen idag lyckades jag först glömma strumpor, så nu har jag en fin blåsa på ena hälen. Sedan var det lite förvirrat för efter ett tag kom ett team från en annan skola och trodde att vi skulle ha en tävling. Eftersom vi inte var förberedda så blev det så klart ingen tävling, men istället gjorde vi några träningsmatcher. Något som var skönt var art vi var så många i vårt lag att jag inte behövde spela emot någon från det andra teamet, istället spelade jag emot två tjejer från vårt lag. Hehe, det gick inte så bra...

Jag hoppas att videon fungerar, jag skriver fortfarande från mobilen så det är lite konstigt. Nu måste jag duscha och göra lite läxor, jag har både ett matteprov och ett historiaprov imorgon, plus att vi ska presenter vår pjäs i drama. Fullt upp!
Kramar, Alva
Hej!
Den här dagen har varit galen! Jag ska berätta om allt, men först vill jag bara säga förlåt ifall inget av det jag skriver är förståeligt, jag glömde nämligen datorn hos den andra familjen så jag skriver på mobilen nu vilket är väldigt mycket svårare. 

Dagen började som vilken annan dag, men vid den tredje lektionen sa dem i högtalarna att vi skulle ha en lockdown. Jag hade aldrig haft någon förut, men jag tänkte att det var en övning så det är väl inte så farligt. En lockdown gör man när skolan är utsatt för något form av hot eller fara, det kan vara en man med en pistol eller en bomb t ex. Man ska då släcka alla lampor, gömma sig under bänkarna och vara tysta. Så satt vi i kanske 20 minuter, vilket var väldigt obekvämt. Det var också vid den här tiden som jag faktiskt började inse att det var på riktigt. Så efter ett tag sa de i högtalarna att det var okej att resa sig upp, tända lamporna och prata lågt, men vi fick inte lämna klassrummet. Vi var där inne ytterligare en timme utan att höra något tills en dam kom och berättade att de skulle ta in en hund i vaje klassrum som skulle försöka hitta bomben. När hunden var klar var det ytterligare några timmars väntan, under tiden satte vi på TVn där de faktiskt visade vår skola på nyheterna. När nästan hela skoldagen hade gått släppte de oss till slut. Det var självklart spännande att uppleva en riktigt lockdown, även fast det den mest var långtråkig. Det visade sig sedan att det var någon som hade bombhotat vår skola via ett socialt nätverk, vilket de tog på stort allvar. Hunden hittade så klart ingen bomb, men däremot hörde jag att den tog några med droger istället, vilket i och för sig är bra. 
Sorry för dålig bild, men TVn var inte den bästa.

Efter det hade vi lunch och jag gick då med några kompisar till Vanessa's bil, och på parkeringsplatsen var det kaos. Alla var irriterade för att de hade suttit inlåsta i tre timmar så alla försökte lämna så fort som möjligt. Det ledde till två olyckor (med samma bil) och ett slagsmål. High School drama, eller hur?! Vi flydde fältet och gick till tennis träningen som gick helt okej, trots min huvudvärk. Jag spelade inte så bra stundvis, men jag lyckades fixa till det vilket jag är nöjd över. Efteråt hämtade Kendra upp mig och nu är jag hemma igen, det känns lite konstigt att vara här igen eftersom jag har varit borta i 2,5 vecka. Det känns som att min värdbror har växt sedan jag såg honom sist, vilket är lite konstigt. Tänk er då hur det kommer vara när jag kommer tillbaka till Sverige! Det kommer ju kännas ännu konstigare.

Jag hoppas att ni hade en lite lugnade dag än vad jag hade!
Kramar, Alva
Hej!
Idag flyttar jag tillbaka till min vanliga familj eftersom de kom hem ifrån Europa igår. Jag har verkligen haft det trevlig hos dem jag har bott hos temporärt. Det är roligt att få se hur ännu en amerikansk familj ser ut, alla ser ju inte likadana ut. Mamman här är jättemysig, titta vad jag hittade på spegeln imorse :)

Kramar, Alva