Hej!
Hur är det med er? Jag själv mår ganska bra. Så som mitt humör lättades upp lite vid 150 dagar här (halva tiden) så lättas det även upp lite när det är ca 100 dagar kvar (okej, 98 dagar idag). Jag vet egentligen inte varför, det är inte så att jag sitter med den värsta hemlängtan just nu. Det är nog mer att jag känner att jag kommer inte bo här förevigt, jag kommer komma hem en dag. Detta gör att jag försöker ta tillvara på tiden här ännu mer, en vinn vinn situation. Just nu är det inte så att jag gråter mig till sömns för att jag längtar hem, jag känner mer att det ska bli skönt att komma hem. Bekvämt och praktiskt. Haha, det låter som att jag bara vill komma hem för att det är praktiskt, men självklart så lockar personerna där hemma mest. 
 
Här händer det inte så mycket just nu, men det är bara lugnet före stormen. Nästa vecka börjar tennisen och samma vecka åker mina värdföräldrar till Europa. Så det kommer nog bli lite kaosartat de två kommande veckorna. Jag kommer bo hos en annan familj med en annan utbytesstudent som går på samma skola som jag gör. Det blir nog ganska bra, men det kommer vara skönt när de kommer tillbaka. Det känns lite konstigt att de kommer åka till Europa och vara närmare hemma än vad jag är just nu. Som tur är kommer de inte åka till Sverige utan dem tar det en annan gång när jag är hemma :)
 
Apropå resa så är det inte så lång tid kvar till Hawaii. Som jag längtar! Det ska bli skönt att få lämna Arizona för en vecka men också för att det kommer vara så roligt! Det är lite mer än 5 veckor kvar nu :)
 
Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej