Hej!
Här är det sommarväder, och jag älskar det! Det känns som att det är april eller maj och att det snart är sommarlov, ni vet de där härliga vårkänslorna man får när värmen äntligen kommer. Idag är det fredag den 13, jag har inte haft någon otur idag, det är lite ironiskt att det är fredag den 13 dagen före alla hjärtansdag. Hela skolan har varit alla hjärtansdag galna idag, haha. 
 
Annars idag hade jag en träningsmatch idag efter skolan. I vanliga fall har vi ingen träning på fredagar, men den här träningsmatchen var utan coach och vi fick välja att göra den idag eller på måndag. Då var det lättast att göra det idag efter skolan eftersom vi är lediga på måndag. Det gick helt okej, vi strulade till det lite med poängräkningen vilket gjorde att vi var tvungen att göra om tre av matcherna. I tennis är poängen Love=0 15=1 30=2 40=3 Game=slut. Förvirrande jag vet, men jag tror att jag har koll på det nu. Sedan var det den som först vann 8 matcher som vann allt, och jag vann! Det hade jag inte förväntat mig, haha. 
 
Imorgon är det som sagt alla hjärtansdag och jag tror att dagen kommer spenderas på en fotbollplan. Utbytesstudenten som jag bor med nu är med i Queen Creek´s fotbollslag och de har gått till state, vilket är väldigt stort så jag ska dit och heja på. Vad jag har förstått så är det som en final och tydligen kommer de sända matchen på TVn, coolt! På kvällen ska jag, Vanessa och Crystal troligtvis kolla på en film hos mig. Det blir väldigt mysigt! Sedan har vi en långhelg den här helgen eftersom det är Presidents' day på måndag, det blir skönt. 
 
Som mamma kommenterade så är det 3 månader tills min familj kommer idag! Galet! Det känns som det var nyss 4 månader, tiden går snabbt nu. Jag längtar jättemycket tills dem kommer, det kommer bli så kul att visa allt!
 
Jag glömde att ta bilder på tennisträningen idag också, ni får dem nästa vecka istället :)
Kramar, Alva

1 kommentarer

Pappa

14 Feb 2015 16:02

Vann du!? Du har ju aldrig hållit i ett tennisracket tidigare. Du kanske har världens talang?

Svar: Haha, fast jag spelade ju inte direkt emot den bästa spelaren i laget ;)
Alva

Kommentera

Publiceras ej