Hej!
Skriver här nu för att jag tror inte att jag kommer ha tid imorgon, det blir fullt upp den här helgen ändå. Idag var jag på ett pool party, eller ja det var en dag vid poolen i alla fall. Det var för den kinesiska gruppen som min organisation har här för några veckor, men jag fick också komma och träffade några amerikaner där så det var kul. Vädret var perfekt, ni vet 25 grader, sol och vindstilla. Poolen var också uppvärmd så till och med jag badade. Nu när jag kom hem såg jag att jag faktiskt hade fått en liten bränna, första gången jag blir solbränd i februari. 
 
Imorgon är det ännu en grej för den kinesiska gruppen som jag ska följa med på. Tyvärr kommer inte amerikanarna vara där så jag vet inte hur kul det kommer vara, men jag blev med bjuden så då får jag säga ja, vem vet, jag kanske kommer ha jättekul. Det är egentligen inget fel på kineserna, men deras engelska är extremt dåligt. De kan i princip bara säga ja, nej och okej. Det gör det lite svårare att kommunicera med dem, men det är en ny upplevelse och jag blir väldigt bra på att prata med händerna. 
 
Det blev inga bilder idag eftersom det är lite svårt att bada mobilen, men här har ni en selfie från förra veckan när jag var på en fotbollsmatch och jag fick låna en krona. 
Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej