Hej!
Hur har eran helg varit? Min har varit ganska lagom med tanke på att jag kände mig lite krasslig. I lördags åkte vi snabbt in till det närmsta köpcentumet för att Kendra skulle kolla på en ny mobil och jag passade på att köpa ett par nya converse. Jag hade ett par innan som jag gick i konstant, men eftersom de var trasiga lämnade jag dem hemma när jag åkte hit med tanke att jag köpa ett par nya här. Nu äntligen blev de köpta, vita den här gången, vi får se hur länge de håller sig i den färgen. Efter det åt jag, Kendra och Stephen på en mexicansk resturang och sedan blev det en tur till mataffären där parkeringen var helt full inför Super Bowl. Väl hemma kollade vi på amerikanska "game shows" och jag läste en bok.
 
I söndags började jag morgonen som de flesta andra söndagsmorgnar med att skypea med familjen där hemma. Lika mysigt varje gång. På kvällen var det dax för Super Bowl, något av det mest amerikanska någonsin. Det var faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle vara. De flesta reklamerna var riktigt roliga och Katy Perry var bra hon också. Att själva matchen var spännande in i de sista sekunderna gjorde också det hela lite bättre, haha vissa saker i slutet var helt otroliga. Nu har jag upplevt ett Super Bowl och det var roligare än förväntat. Att det var i Phoenix var lite spännande också, i torsdags när vi var på konserten såg vi att hela downtown Phoenix var full av människor inför söndagen.
 
 
Min favorit av reklamerna
 
Apropå ingeting så har jag varit i Arizona i 201 dagar idag, vilket betyder att det är 100 dagar tills min familj kommer hit. Det ska bli så roligt! Jag längtar! Att få träffa dem igen och visa dem allting. Det känns lite konstigt också. Vart tog dem här 200 dagarna vägen? Det har gått väldigt snabbt, det känns som att det kommer bli jobbigt att lämna allt det här. Samtidigt är jag väldigt redo för att komma hem. Jag har redan börjat planera sommaren lite smått och jag kan knappt vänta tills jag får träffa alla där hemma. Kendra har sagt att hur bra år hennes tidigare utbytestudenter än har haft, så har alla ändå varit redo för att åka hem när året var slut. Det blir väl så "borta bra, men hemma bäst". 
 
Kramar, Alva
 
 

Kommentera

Publiceras ej