Hej!
Jag har fått lite kommentarer (Hanna *host**host*) om att jag inte har uppdaterat på länge, men jag har haft fullt upp de senaste dagarna så här kommer en liten sammanfattning.
 
I söndags var jag inne på en stor outlet med den kinesiska gruppen, och jag var väl lite som en guide för dem i och med att deras engelska inte var så bra. De var lite virriga och jag tappade till och med bort en pojke vid ett tillfälle, men vi överlevde haha. Jag hade ändå kul, speciellt med den amerikanska familjen som anordnade allt. Efter lite shopping åkte vi till ett Supermarket med bara asiatisk mat vilket var en upplevelse i sig. Alla i gruppen blev jätteglada när det såg stället. Amerikanarna tyckte att det var lite konstigt men jag sa det att jag skulle nog också hoppa på stället och klappa händerna om någon tog mig till t ex IKEA. Det var kul att se i alla fall, hela stället var asiatiskt och det fanns alla möjliga konstiga saker där.
 
En asiatisk smoothie med några konstiga bär i, smoothien var god men bären var ingen höjdare.
 
Igår hade jag min första tennisträning, vilket var väldigt roligt faktiskt. Jag har aldrig hållt i ett tennisracket förut så det var helt nytt för mig, men väldigt kul. Det är super för jag har många vänner i laget, och de som jag inte känner verkar trevliga, jag tror att det kommer bli en riktigt rolig säsong. Redan efter en halvtimme igår började det kännas i armen. Idag hade jag världens träningsvärk, jag kunde knappt borsta tänderna imorse, haha.
 
Igår kväll flyttade jag också till en annan familj som bor här i Queen Creek. Jag bor med dem för att min värdmamma och värdpappa åkte till Europa imorse, och jag kan inte bo med mina värdsyskons farmor och farfar av någon anledning. Det funkar bra, jag känner familjen sedan tidigare så det jobbiga blir nog att jag kommer bo i en resväska i två veckor.
 
Idag hade jag min andra träning, jag vet inte om det gick så mycket bättre idag. Jag har fortfarnade svårt att veta hur hårt jag ska slå och hur långt mitt racket är. Jag missade ganska många gånger och det var flera gånger som jag slog för hårt eller för löst. Något som är både roligt och jobbigt är att det börjar bli varmare här nu. Vår träning är vid 14.15 och då är det 26 grader varmt med gassande sol. Jag har redan börjat få en bränna, det gäller att jag använder mycket solkräm så att jag inte bränner mig. Det jobbiga är också att om man står på fel sida om nätet så får man solen i ögonen, vilket kan vara en av anledningarna till att jag missade de flesta bollarna (eller inte) ;)
 
Jag glömde att ta kort, men jag får göra det imorgon så att ni får se :)
Kramar, Alva
 
 
 

1 kommentarer

Bästisen

11 Feb 2015 14:00

Tjohej! Tackar för inlägget bästi, här hemma har vi sjukstuga.
Jag och Bella har snart varit hemma i två veckor då vi åkte på influensan två gånger... Less på att vara snorig...
Mamma har brutit armen, pappa håller på att bli förkyld, mormor har åkt på lunginflammation och morfar är förkyld och fick ställa in sin ögonoperation. Emma är den enda som är helt kurant och vet du vad - vi ska till fjällen på sportlovet... Men vet du vad nästa vecka var det ett år sedan vi var i London, alltså förra sportlovet :) tiden går fort och vi kanske kan åka dit igen i sommar. KRAM!
Mamma hälsar :)

Svar: Oj, det verkar som att ni har haft otur. Det har jag inte ens tänkt på att det är ett år sedan London, tiden går alldeles för fort! Jag tycker absolut att vi får försöka åka dit i sommar! Kramar!
Alva

Kommentera

Publiceras ej