Hej!
Den här dagen känns väldigt lång, och än är den inte över! Vi hade en halvdag vilket betyder att vi slutade vid 11, direkt efter sista lektionen rusade jag och tog några bilder för Yearbook. Sedan eftersom det var halvdag så delade vår coach upp oss i två grupper, och jag hamnade i den sista gruppen vilket betydde att jag hade träning vid 14.15. Först var Crystal i den sena gruppen också och planen var att vi skulle äta lunch på Chipotle mellan skolan och träningen, men hon blev inkallad i den tidigare gruppen så istället åt jag lunch med Mariana. Eftersom ingen av oss har bil gick vi 25 minuter till resturangen och sedan 25 minuter tillbaka. Det var egentligen inte så jobbigt, det är bara amerikanarna som tycker att vi är knäppa. Maten var i alla fall god, det var på en Mexicansk resturang som jag inte hade varit på förut. 
 

När vi kom tillbaka pluggade vi historia för vi har ett gigantiskt prov imorgon och sedan var det tennisträning. Jag är fortfarande riktigt dålig, men jag får ge det tid, det här var ju min tredje gång. Vi körde matcher och vi fick lära oss allt om räkning och regler. Det var alldeles för mycket information på så kort tid, det snurrade i skallen, haha. Vädret är i alla fall helt underbart nu, det är lite för varmt i solen men idag blåste det lite vilket gjorde det perfekt!
 
Ikväll ska jag följa med familjen till kyrkan. Jag har varit med dem några gånger och det är kanske inte jättekul, men jag får bo hos dem i två veckor så då får jag vara artig och följa med. Efter det hoppas jag att jag har tid för att göra lite läxor eftersom jag har det där dumma provet imorgon, det ska tydligen vara extremt svårt om jag förstår min lärare rätt. 
 
Btw, en annan sak som hände idag var att jag fick min flygbiljett hem idag. Jag lämnar Phoenix kl. 06.57 den 29 maj och jag kommer landa i Sverige den 30 maj kl.07.50. Aaah! Nu känns det verkligen på riktigt att jag kommer lämna, jag kommer fortfarande ihåg hur det kändes när jag fick flygbiljetten hit. Det är alltså bara 107 dagar tills jag lämnar Arizona! Galet!
 
Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej