Hej!
Fredag idag och idag var det nog den första dagen son det var bättre väder i Sverige än i Arizona. Det började regna ca klockan 17 igår och det regnar fortfarande. Allt är blött och problemet är att Arizona är inte byggt för regn s det blir små översvämningar överallt. Dessutom håller jag på att bli sjuk igen. Jag kände det redan igår, men idag har det varit ännu värre, inte blev det bättre utav att jag sov 4 timmar i natt. 
 
Nej, nu ska jag sluta klaga. Det var i alla fall jättekul igår. Vi hade inga super platser, men det var kul ändå! Haha, eftersom det var Pitbull och Enrique Iglesias så var hela stadiumet fullt med Mexicaner. För min kompis som är från Mexico var det så klart jättekul, men jag och min Ece (tyskan) kände oss lite missplacerade. Haha, men det gjorde såklart inget, ännu en kultur vi fick uppleva ;)
 
När jag kom hem tog jag en tupplur och om en timme kommer Ece och hennes värdfamilj att hämta upp mig så ska vi åka skridskor. Blir ett lagom avslut på en vecka som har känts väldigt lång. I helgen har jag faktiskt inget planerat, men eftersom jag inte känner mig helt hundra så blir det nog bra om jag tar det lugnt. På söndag är det i alla fall Super Bowl så det ska jag så klart kolla på, det är nog en av de mest amerikanska sakerna i världen. 
 
Tyvärr den enda bilden från igår

Ni får ha det så bra! 
Kramar, Alva
Hej!
Idag har det varit en helt okej onsdag, trots att det har kännts som en fredag hela dagen. Tyvärr började dagen inte så bra när jag för första gången försov mig. Visst jag har försovit mig 10 minuter eller liknande förut, men idag vaknade jag 15 minuter innan jag var tvungen att lämna huset. Jag hade glömt att sätta på alarmet, som tur var har jag en värdbror som var hyfsat högljud imorse. Det var en halvdag idag så jag behövde inte tänka på att göra lunch vilket var bra iallafall :)
 
Eftersom det var halvdag idag kom jag hem tidigt. Under eftermiddagen läste jag och jag hann till och med skypea en snabbis med Hanna! Alltid lika kul! Jag hann också fixa alla papper inför Hawaii, så nu är det bokat! Wiho! Jag är sååå taggad! Vid ca 18 hämtade Crystal upp mig och så åkte vi till och kollade på fotbollsmatchen som var ikväll. Alltså riktig fotboll. Det var kul eftersom vi vann, men jag kan inte säga att jag är ett sådan stort fotbollsfan så det blev lite långdraget. 
 
En ganska trevlig dag om man bortser från min misslyckade morgon. Imorgon ska jag på konsert med två andra utbytesstudenter, det ska bli riktigt kul!
Kramar, Alva