Hej!
Hur har eran dag varit? Jag har tänkte på det att ni antagligen läser alla min inlägg dagen efter på morgonen eftersom det är mitt i natten för er nu, egentligen kanske jag ska skriva God morgon! Har ni sovit gott?
 
Jag har haft en bra onsdag. Skola som vanligt och sedan ett litet träningspass. Jag är sådan att när jag väl tränar tar jag i alldeles för mycket vilket gör att jag får ont, vilket leder till att jag måste vila och skippar resterande träningspass. Den här veckan (eller i alla fall dessa tre dagar) däremot har jag varit duktig och gjort allt i lagom tempo. Jag måste inse att jag inte har några muskler för tillfället, istället är det bättre att jag gör lite varje dag så att jag kan hålla igång det. Jag hoppas på att det kan hålla, jag vet att jag lätt blir lat på helgerna men jag ska försöka :)
 
Usch! Jag kom också att tänka på en sak. I natt drömde jag en hemsk dröm, jag drömde att Hanna (min bästa vän) dog. Vi var på semester i Mexico och helt plötsligt dog hon. Jag känner mig hemsk för att jag reagerade inte, det var mer som "hoppsan hon dog". När jag sedan vaknade trodde jag att det hade hänt på riktigt och jag fick panik ett tag när jag trodde att jag var här borta när min bästa vän dog. Blä! Jag hatar sådana drömmar. För någon månad sedan drömde jag att min mamma fick cancer och att hon var allvarligt sjuk, då trodde jag också att det var på riktigt. Då får man panik när man vet att man är så långt borta och man tror att något sådant har hänt. Usch, vi hoppas på att dem drömmarna håller sig undan. Nej, nu ska jag göra det sista av pluggningen. Sedan får vi se om jag äntligen bestämmer mig för att öppna körkortsboken eller om jag ska kolla på några avsnitt av Vänner
Haha, vi får se :)
 
Sov gott/Ha en bra dag! Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej