Hej!
Hur mår ni? Hur är vädret hemma i Sverige nu? Det har varit riktigt dåligt väder de senaste dagarna, det är monligt och regnar. Visst, det regnar kanske bara i någon timme, men ändå. Det roliga är att jag inte alls gillar sådant väder, men pratar man med Arizonaborna så älskar de det. De blir ungefär lika exalterade över regn som vi blir över den första snön.
 
Idag hade vi en electives fair, vilket är som en liten mässa där de visar upp alla extra val som man kan välja. Detta är då drama, yearbook, dans, kör osv. Jag är med i både yearbook och drama så jag fick ta ledigt från engelskan och stå vid båsen istället. Det var roligt den första halvtimmen, tills det började regna. Efter ett tag var vi tvugna att fly in under ett tak, haha. Det var kul att se vad de har för val, det är lite tråkigt att jag inte kommer kunna välja till nästa år. Det är nämligen nu alla börjar planera sitt schema inför nästa termin och det var därför vi visade upp dem här lektionerna.  
 
Jag har faktiskt hållit igång det här med att ta en promenad varje dag, vilket är väldigt skönt. Jag får passa på nu när det inte är för varmt. Annars är det läxor och serier som har hållt mig sysselsatt den här eftermiddagen. Imorgon är det den första early release dagen efter lovet, jag kanske ska äta lunch med Crystal efter skolan då. Vi får se hur det blir :)
 
Jag hoppas att ni här en trevlig onsdag (även fast det fortfarande är tisdag här)
Kramar, Alva

1 kommentarer

Mamma

14 Jan 2015 09:42

Onsdagen bjuder på sol och -1 grad. Det är ishalka efter omväxlande snö, tö och minusgrader. Folk staplar fram ute och akuten har fler benbrott än vanligt

Svar: Haha, oj! Ja, riktigt så kallt är det inte här. Jag pratade med en av mina lärare idag om att det är så kallt här nu, då kom jag på att när jag kommer hem i sommar kommer det vara ungefär det här vädret i Sverige. Vi får se om jag överlever ;)
Alva

Kommentera

Publiceras ej