Hej!
Idag har det varit en helt okej onsdag, trots att det har kännts som en fredag hela dagen. Tyvärr började dagen inte så bra när jag för första gången försov mig. Visst jag har försovit mig 10 minuter eller liknande förut, men idag vaknade jag 15 minuter innan jag var tvungen att lämna huset. Jag hade glömt att sätta på alarmet, som tur var har jag en värdbror som var hyfsat högljud imorse. Det var en halvdag idag så jag behövde inte tänka på att göra lunch vilket var bra iallafall :)
 
Eftersom det var halvdag idag kom jag hem tidigt. Under eftermiddagen läste jag och jag hann till och med skypea en snabbis med Hanna! Alltid lika kul! Jag hann också fixa alla papper inför Hawaii, så nu är det bokat! Wiho! Jag är sååå taggad! Vid ca 18 hämtade Crystal upp mig och så åkte vi till och kollade på fotbollsmatchen som var ikväll. Alltså riktig fotboll. Det var kul eftersom vi vann, men jag kan inte säga att jag är ett sådan stort fotbollsfan så det blev lite långdraget. 
 
En ganska trevlig dag om man bortser från min misslyckade morgon. Imorgon ska jag på konsert med två andra utbytesstudenter, det ska bli riktigt kul!
Kramar, Alva

1 kommentarer

Klara

29 Jan 2015 10:30

Hej Alva!
Ska åka som utbytesstudent i höst och vill bara säga att din blogg är jättebra, blir lika glad varje gång du uppdaterar. Kram!

Svar: Åh, vad glad jag blir av att höra det! Lycka till på ditt utbytesår, du kommer få det jättebra :)
Alva

Kommentera

Publiceras ej