Hej!
Som ni såg igår var jag med Crystal och hennes lillebror hela dagen igår. Vi började med att fixa några ärenden först, där ett av dem var på World Market. Gissa vem jag träffade där! Amanda, den svenska utbytesstudenten som jag har umgåtts lite med. Det var en överraskning eftersom Queen Creek är en bit ifrån där hon bor, men tydligen är det närmare än något annat ställe. Hur som helst var det väldigt kul att stöta på henne igen, det var väldigt länge sedan vi sågs sist. Jag hoppas att vi kan gå och göra något snart igen.
 
Efter det åkte vi till rinken där vi åkte skridskor i säkert över två timmar. Det var hemskt kallt och jag kan erkänna att jag lugnt skulle kunnat lämna tidigare. När det sedan stängde och vi inte fick vara där längre åkte vi till Chipotle och åt. Sedan gick vi till Barnes and Nobles där jag äntligen köpte den sista Divergent boken, jag är så taggad på att läsa den nu! Jag fick också tag på en väska, jag kommer inte ihåg vad affären hette, men den var på rea och jag har behövt en sedan i somras så det blev ett snabbt köp. Efter det trotsade vi kylan ännu en gång och gick till ett gelato ställe. Först trodde jag att de bara hade glass, men så visade det sig att de hade sorbet också. Gissa om jag blev glad! Jag fick äta sorbet för första gången sedan jag kom till USA, det var så gott. Jag kan ju inte äta vanlig glass (laktos) så dit kommer jag gå igen!
 

Det var en rolig och lagom lördag. Idag har jag också haft det kul men jag får berätta om det imorgon istället. Imorgon börjar också skolan, jag har lite blandade känslor när det kommer till det. Visst tycker jag om lov, men det ska bli skönt att få rutiner igen.
 
Kramar, Alva
 

Kommentera

Publiceras ej