Hej!
Idag var det första dagen efter lovet och som jag sa igår är det skönt att komma tillbaka till rutinerna, jag har blivit så lat över lovet. Fast jag måste erkänna att det var svårt att komma upp ur sängen imorse. Eftersom det är en ny termin nu pratade lärarna om lite små ändringar som de har gjort och vi fick en överblick på hur resten av terminen kommer se ut. Ni vet det vanliga efter ett lov. När jag kom hem var jag duktig och tränade lite. Vi har ett gym här hemma men det är så tråkigt att träna själv vilket gör att jag bara har använt det tre gånger förut. Jag tänkte att det är ett nytt år och jag har tappad allt från simningen så nu var det läge att börja så smått igen. Nu gäller det bara att hålla igång det hela. Ikväll kommer en ny utbytesstudent hem till mig. Han är bara här ett halvår så han kom hit för någon dag sedan. Han kommer börja i samma skola som mig så vi tänkte att vi kunde ses nu innan. Jag kan komma ihåg hur nervös jag var dagen innan skolan började, usch! Då känns det skönt att jag kan hjälpa honom lite :)
 
Hur som helst hann jag ju inte skriva vad jag gjorde igår, så jag tänkte ta det nu. Det var inte mer spännande än att jag var i stallet. Sist jag var där var vid Thanksgiving, så det var ett tag sedan. Jag började med att ge Rocky och Eddie en makeover, så de blev borstade och putsade från topp till tå. Sedan blev det lite jobb från marken med Rocky. Han är en liten buse och har massor med energi, men han har inte blivit riden på hur länge som helst så vi tar det lite lugnt med honom. Nästa gång tror jag att vi ska sätta på sadeln och testa lite. Kul var det iallafall, det är så skönt att umgås med hästar ibland. De är så okomplicerade och snälla.
 
Rocky tyckte att det var jättekul att tugga på grimskaftet istället för att jobba :)


Erica och Brian har jättemånga apelsinträd och jag fick gå och plocka hur många jag ville. Det känns så excotiskt att plocka apelsiner, inget man är van vid om man kommer från Sverige. Fina var dem och såklart extremt goda :)
 
Kramar, Alva

1 kommentarer

Mamma

06 Jan 2015 08:49

Vilken charmknutte 😍

Svar: Haha, ja😂☺️😊😄
Alva

Kommentera

Publiceras ej