Hej!
Idag är det Martin Luther King Jr Day eller Civil Rights Day, alla säger olika så jag vet inte riktigt vilken som är den rätta. Hur som helst var vi lediga idag, väldigt skönt om ni frågar mig. Jag har ju inte bloggat på hela helgen så jag tänkte uppdatera er lite om vad som har hänt :)
 
I lördags blev det ingen shopping med de två andra utbytesstudenterna så istället följde jag med Nick och Stephen till Phoenix Zoo. Jag har aldrig varit där förut så det var väldigt kul! Om man jämför med t ex Kålmården så var djuren mycket närmare, sedan var vädret bra vilket inte gjorde det hela sämre. 
 
Haha, måste bara visa er den här hästen först som vi såg på väg till zooet. Det där tror jag inte att mina hästar skulle fixa :)Jag blev så ledsen över att jag inte kunde få en bild på elefantens huvud 

Igår blev det en dag framför TVn och amerikansk fotboll. Fotbollslaget som min värdfamilj hejar på, Green Bay Packers, spelade om en plats i Super Bowl. Tyvärr förlorade dem med en ynka touchdown på övertid, jag kan säga att det var lite irriterande. 
 
Idag har det varit en ganska normal dag, jag har tvättat och städat. Om 1 timme kommer Vanessa och Crystal över och så ska vi kolla på film, blir ett riktigt bra avslut på den här helgen. Planen var först att vi skulle åka skridskor idag, men ingen hade någon skjuts så det blev film istället. Nästan bättre tycker jag som älskar film :)
 
Haha, jag hörde också att ni efter mitt förra inlägg trodde att jag inte ville komma hem. Hallå! Så klart att jag vill komma hem, jag längtar jättemycket tills dess. Men jag är lite rädd för hur det kommer vara när jag kommer hem, jag har också insett att jag ska ta tillvara på tiden som är kvar så mycket som möjligt. Antagligen över tänker jag bara som vanligt :)
Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej