Dag fyra var en väldigt rolig dag, man kan säga att hela dagen handlade om Hawaii's kultur vilket var spännande. På förmiddagen gjorde vi ett volontärarbete där vi skulle plocka ogräs runt en av Hawaii's speciella växter, tvisten var att det växte i 1 meter djup lera. Haha, de flesta var ganska skeptiska innan, speciellt när vi såg hur djupt det var, men alla gick i till slut. Det var riktigt kul ska jag erkänna, efteråt kunde vi också tvätta oss i en bäck/damm som kom direkt från berget.

På eftermiddagen åkte vi till Polynesian Cultural Center, det var lite som en nöjespark (fast ta bort åkattraktionerna) om ö-grupperna som är i närheten av Hawaii. Vi åt Hawaiisk mat, såg på uppträdanden, lärde oss dansa hula hula, etc. Riktigt roligt! Tyvärr har jag inga bilder från vårt volontärarbete/lerbad eftersom jag inte ville förstöra kameran. Jag tror dock att en annan tjej tog några bilder, jag laddar upp dem senare om jag får dem :)


Haha, jag fick äntligen mitt blomsterhalsband, som vi jagade runt efter dem :)
Kramar, Alva
Hej!
Den här helgen har varit ganska lugn, men det har varit skönt då jag har varit trött hela veckan. Igår spenderade jag och min värdmamma dagen med att tvätta bilden. Haha, efter den nya bion så är den nya biltvätten det största som hänt Queen Creek på länge. På kvällen åkte jag med Arial och hennes kompisar till en skate-rink, och det var faktiskt mycket svårare än vad jag trodde, det är inte alls som skridskor. I slutet fick jag i alla fall till det och jag ramlade inte en enda gång. 
 
Idag har jag tagit det lugnt, vilekt innebär en tur till mataffären och banken samt läxor. Nu på kvällen gick jag och Arial till den nya bion och såg Kingsmen, faktiskt en riktigt rolig film! Så jag har sett både den nya biltvätten och den nya biosalongen den här helgen, haha. 
 


Kramar, Alva
Tredje dagen åkte vi först till Aloha Swap Meet som var en marknad med massor av olika souvenirer och saker från Hawaii. Vi fick också som en skattjakt där vi skulle fråga frågor till dem som jobbar där. Det var hemskt kul, men Hawaii är så klart dyrare än Arizona vilket var lite tråkigt. Jag fick med mig några saker ändå, tyvärr kan jag inte berätta vad eftersom några saker är till er där hemma. Roligt var det i alla fall! Efter det åkte vi vidare till Pearl Harbor som dem turisterna vi var. VI fick först se en film om vad som hände. Det var nyttigt att höra ,men alla var så trötta så jag vet inte hur mycket vi egentligen lyssnade, jag tror till och med att någon somnade. Efter det satte vi oss på en båt och åkte ut till USS Arizona Memorial. Det var en hemsk dag för USA och med det var svårt att ta in som turist och när man ser alla namnen. Efteråt åkte vi tillbaka till lägret där vi åt kvällsmat och efter det en bonfire. Haha, vi hade så kul för vi fick som uppdrag att sjunga en sång från vårt land. Vi skandinavier sjöng Pippi Långstrump, sedan gjorde vi svenskar Små Grodorna, Mormors Lilla Kråka och Vi Äro Musikanter. Som vi skrattade! Alla var lite smått förvirrade och det var ganska svårt att förklara varje sång, det var väl först nu som jag insåg hur konstiga de faktiskt är. Förutom vår svenska midsommar dans fick vi höra och se danser och låtar från varje land. Så roligt när vi alla kan dela med oss utav varandras kulturer!
Det var så mörkt ute så det blev tyvärr inga bilder från bonfire'n.
Kramar, Alva