Första dagen började vi med att vakna upp med tron om att vi skulle se soluppgången över vattnet, tyvärr visade det sig att solen gick upp på andra sidan huset, hehe. Hur som helst så var den första aktiviteten snorkling vilket jag var jättetaggad inför. Jag önskade verkligen att jag hade en GoPro kamera då för alla fiskar var så många och helt underbara! De var överallt och när man väl fick till det med snorklen gick det riktigt bra. Det som var lite jobbigt dock var att korallerna var många och vattnet var hyfsat grunt vilket gjorde att man ibland slog i knät eller handen, vilket hände mig ett par gånger. Suck, jag har småsår på händer, fötter och ben efter den här veckan. Efter snorklingen spenderade vi lite tid på stranden som var ganska stor faktiskt. 
 
Efter snorklingen åkte vi en bit för att vandra till ett vattenfall (jag kan säga att det var ingeting jämförrt med HavaSupai, haha) där naturen var helt fantastisk. 
 
Ser ni den fantastiska naturen? Jag blev helt ställd, tänk att det kan vara så vackert! Haha, jag har väl insett att jag är ganska beroende av grönska, lite konstigt kanske. Jaja, en otrolig första dag med underbar natur, både genom växter och djur. 
Kramar, Alva

1 kommentarer

Mamma

27 Mar 2015 07:20

Här varnas för stora snömängder och trafik kaos, aprilväder

Svar: Usch att vinter är tillbaka! Här är det en riktig sommarvärme :)
Alva

Kommentera

Publiceras ej