Hej!
Jag har inte skrivit här på något som känns som en evighet, men jag har minst sagt haft fullt upp!
 
Efter många om och men kom min familj äntligen hit så den senaste tiden har mest spendereats med dem, men den har även spenderats med värdfamiljen och kompisar. Haha, det blev lite stessigt när alla ville träffa mig samtidigt. Jag, Aftyn, Crystal och Sienna tog två härliga dagar där vi bara shoppade och umgicks, riktigt roligt att ha som sista sak. 
 
Med familjen har vi upptäckt Phoenix området, vi har shoppat, kollat omkring downtown Tempe och Scottsdale och även tagit en sväng till Tuscon. Nu den senaste veckan har det blivit mer åkande, vi började med en dag i Sedona och sedan en dag i Grand Canyon. Från det åkte vi till San Diego där vi är nu. Lite tråkigt är att vi har haft väldigt dåligt väder, det har regnat i både Phoenix, Grand Canyon och San Diego, men trots det har vi haft det väldigt roligt.
 

Några random mobilbilder från de senaste veckorna :)

Nu är det inte mycket kvar av mitt utbytesår, vi åker här ifrån på fredag morgon. Allt har gått så extremt snabbt, när man är mitt uppe i det känns det som att tiden går jättelångsamt, men när men ser tillbaka på det har den gått så snabbt. När jag kommer hem får jag göra en stor sammanfattning av det hela, just nu vill jag bara leva i nuet och ta till var på mina sista dygn som utbytesstudent.  
Hej!
Idag är det nog den sista lugna dagen på länge, ikväll hämtar vi äntligen upp min familj på flygplatsen. Även fast jag träffade dem för bara några veckor sedan så är jag jättetaggad på att få se dem igen och visa dem allt här. Tänk att tiden har gått så fort!

I skolan börjar allting avslutas nu. Vi har dem sista proven och sista projekten just nu. En sak som är kul dock är vår Yearbook! Jag är jättenöjd med den, speciellt eftersom jag var med och gjorde den. Hela veckan har jag haft med mig den så att folk kan skriva i den. Haha, första gången jag skulle skriva i någon annans bok hade jag ingen aning om vad jag skulle säga så det blev ganska dåligt, men nu vet jag ungefär vad man ska skriva. Alla är jättegulliga när det skriver i min och det är verkligen jättekul att som utbytesstudent kunna ta med sig den hem! 


Kramar, Alva
Hej!
Det har varit fullt upp de senaste dagarna, så jag tänkte ta en liten snabb sammanfattning.
 
I torsdags hade dansklasserna på skolan och cheerleaderna en dansuppvisning på skolan. Crystal var med där så jag åkte dit med Aftyn. Alla var jätteduktiga, jag kände att det är tur att jag inte var med i någon av dem klasserna för jag skulle nog inte fixat det. Efter uppvisningen åkte jag, Crystal och Aftyn till Dairy Queen, och till och med jag hittade något som jag kunde äta där, haha. 
 
Jag såg en riktig Coca Cola lastbil, jag trodde de bara fanns i reklamen

I lördags hade jag min sista "exchange get-together" med Mariana och Ece, Raina kunde inte komma. Vi såg Avengers, som var ganska bra faktiskt, och vi handlade mors-dag presenter. 
 
 
I söndags var det morsdag här i USA, min present till Kendra var en kladdkaka och ett kort. Det låter kanske inte så mycket, men det är precis vad hon gillar så hon verkade glad. Hela dagen sen kollade vi på lifetime filmer( lifetime är en tv kanal här).
 
Igår var jag tvungen att stanna kvar efter skolan eftersom vi skulle träna på en teater, som vi visade upp idag. Själva uppvisningen idag gick bra förutom att jag helt missade en scen, som tur var hade jag inga repliker i den scenen, hehe.
 
 
Imorgon kommer min familj hit och då kommer det vara full rulle ända tills jag åker hem. Tänk att tiden har gått så snabbt, när jag precis kom hit så tänkte man att 10 månader är en evighet, men det går snabbare än vad man tror. Något som jag skulle säga till en blivande utbytesstudent är att ta vara på tiden, det går snabbare än vad du tror! 
 
Kramar, Alva