Hej!

Söndag morgon och klockan är 10.00, men jag har varit vaken i 2,5 timmar redan. Då var jag den sista som vaknade, det är inga sovmorgnar här inte. 

Igår hade jag det väldigt trevligt med Raina (tjejen från Syd Korea). Det är verkligen annorlunda när man är utbytesstudent. Hemma skulle jag aldrig gå och shoppa med en tjej som jag bara har känt i en och en halv vecka, men det var väldigt roligt. Eftersom hon är från Syd Korea så är våra kulturer väldigt olika och det var väldigt kul att höra hur det är hemma hos henne. Till exempel så berättade hon att människor i Syd Korea vill inte vara solbruna, de vill vara så vita som möjligt. Så istället för att göra en spraytan så gör dem en för att bli blekare. Hehe, helt tvärt emot Sverige och USA. 

Idag började jag morgonen med att prata med er där hemma, åh vad roligt det var! Sedan bjöd min värdfamilj på en fantastisk amerikansk frukost, med mycket protein haha. Idag ska vi förhoppningsvis köpa min kamera. Vi ska också till några vänner till min värdmamma som också har en utbytesstudent, tror vi bara ska dit en snabbis. Det får väl också bli lite läxor där emellan. En ganska skön söndag, är på bra humör nu också efter att ha pratat med er där hemma :)

En bild på min frukost. Jag förstår varför folk knappt äter lunch här om alla äter frukostar (säger man så?) som den här :) Jag blev mätt efter två pannkakor, haha.


Kramar, Alva