Hej!
Igår hade jag en riktigt rolig dag med Crystal och Vanessa. Det blev en del shopping (även fast jag egentligen inte skulle) och film. Filmen var bra, men annorlunda. Som sagt så sjöng dem hela tiden och den slutatde absolut inte som jag trodde att den skulle. VI åkte till Chandler mall som jag bara har varit på en gång och jag kommer inte ihåg det alls. Den var gigantisk och hade praktiskt taget allt. Thea och Ellen när ni kommer hit får jag ta er dit :)
 
Idag vet jag inte vad vi ska göra. Nu om några minuter ska vi åka och kolla på Mockingjay (äntligen!) men förutom det blir det nog ett ganska lugnt nyår. Kanske att några av min värdmammas kompisar kommer, men jag vet inte riktigt än. Jag tror inte att de firar nyår så mycket här, om man nu inte bor i New York då ;) 
 
Nu kommer ett nytt år och jag är taggad. Nu kommer den lättare biten av mitt utbytesår och jag ska försöka att bara njuta så mycket som möjligt för innan jag vet ordet av kommer jag stå på svensk mark igen. Jag kommer ihåg hur det var för ett år sedan och jag hade ingen aning om vad som skulle hända under 2014 och mitt utbytesår. Jag var så nervös och taggad. Ska jag sammanfatta mitt 2014 så var det ändå ett riktigt bra år. Jag har lärt mig så mycket om mig själv, mer än vad jag trodde. Jag har verkligen utvecklats som person, jag kommer inte vara samma Alva som kommer hem till Sverige. Jag kommer vara mer säker på mig själv och jag kommer nog ha mer självförtroende, jag menar klarar jag ett utbytesår klarar jag allt. Haha, kanske inte riktigt men det ger nog en liten bost. Jag har så mycket att se fram emot, Hawaii, Prom, resa i Arizona och Kalifornien med min familj är bara några saker. 
Blir en midsommar bild vilket var lite mer än 6 månader sedan!
 
Ni får ha ett gott nytt år så hörs vi 2015!
Kramar, Alva