Hej!
Idag är det tredje advent. Redan? Det känns osm att det nyss var första, tänk nästa vecka är det fjärde advent och sedan är det jul! Allt går så hemskt snabbt! Idag är det en allmän slappdag, jag känner lite i halsen nu efter dansen så jag satsar på att bli helt frisk idag. Jag började dagen med att Skypea med er där hemma, alltid lika mysigt. Efter det kollade vi på filmen Elf. Det ska tydligen vara en av de typiska julfilmerna och jag hade inte sett den så Arial tyckte att jag skulle se den. Nu rullar den för andra gången så jag tänkte passa på att skriva här.
 
Igår var det en väldigt rolig dag. Under dagen hade min värdpappa fixat en till julgran, så dagen gick ut på att hitta ljus och dekorationer till den. Granen blev riktigt fin så vi var nöjda. På kvällen kom Ece (en tysk tjej) hem till mig och Crystal plockade upp oss båda. Vi åkte och hämtade upp Vanessa och så åkte vi till the Cheesecake factory. Det var ett väldigt fint ställe, men vi lyckades hålla ner kostnade genom att dela på allt, jag tror vår servitris inte var så glad på oss. När vi kom till dansen var vi en timme sena, men det var okej. Själva dansen kanske inte var det roligaste, men det är ändå kul att gå. En del av själva upplevelsen. Efter dansen åkte vi hem till Vanessa och kollade på the Great Gatsby och pratade. Det var bara vi fyra i vår grupp, men jag tyckte att det var ganska lagom. Det kan bli lite konstigt om man går med en massa personer som man inte känner, vilket det lätt blir i en stor grupp. 
 
Det blev bara bilder med våra mobilkameror och jag har inte fått alla blider än, men jag kan visa dem jag har iallafall! Ha en bra tredjeadvent!
Kramar, Alva
 

1 kommentarer

Mamma

15 Dec 2014 08:02

Vilka fina julpinglor 😉

Kommentera

Publiceras ej