Hej hej! 
För cirka sju timmar sedan så klev en aningen nervös Alva in på den amerikanska ambassaden. Jag hade föreställt mig att intervjun mer skulle likna ett polisförhör än när man köper en tågbiljett, men men. Trots besvikelsen över avsaknaden av dramatik så gick det bra. Den så kallade "intervjun" skedde genom en biljettlucka och han frågade vart jag skulle och sedan var det de. Jag hörde i och för sig en tjej bredvid mig som var tvungen att berätta en väldigt lång förklaring om varför hon ville åka, så jag antar att det är olika... Det största orosmomentet var dock ifall jag skulle höra när de ropade upp mitt namn i den brusiga högtalaren, men till och med det klarade jag ;)
 
Efter detta äventyr så spenderade jag förmiddagen i Stockholm för att leta efter presenter till min värdfamilj. Blev faktiskt ganska nöjd, två böcker, lakrits, ett armband och en kortlek med en fras på svenska översatt till engelska på varje kort. För övrigt så är det 16 dagar tills jag åker och det börjar kännas! Jag är jättenervös och jättetaggad!
 
Här får ni en bild på presenterna som inte är så intressanta eftersom de är inslagna, men ändå. Super kvalité när bilden är tagen med paddan också :)
 En liten inspo-bild också
 
Ha det gött! 
Alva