Hej!
Hur har eran påsk varit? Min har varit bra, jag har haft fullt upp och det är därför som bloggen har legat död ett tag. Men nu är jag tillbaka! Ska vi börja med fredagen? Eftersom det var långfredagen så var jag ledig, under dagen tog jag det lugnt och på kvällen åkte jag med Crystal och Aftyn till en konsert. Den var nere i Tempe, och downtown Tempe är verkligen jättemysigt. Man kunde verkligen se att det är college delen av Phoenix, allt var mycket närmare och mer sammansatt, lite som Europa... Själva konserten var bra! Vi hade det väldigt roligt, jag hoppas på att jag får chansen att gå på en till innan jag åker tillbaka. 
 
På lördagen spenderade jag dagen vid Kennedy's pool, det var för oss tennistjejer men det var bara några stycken som kom. Senare på kvällen åkte jag och Kennedy med Vanessa för att köpa hennes prom klänning. Det tog ett tag men till slut lyckades vi bestämma oss, haha. 
 
Hur mysig är inte hennes trädgård?!

Igår var det påsk (de firar bara på söndagen här) så jag fick en korg med godis på morgonen, och senare åt vi en påskmiddag. Annars var det en ganska slapp dag, största delen spelade jag Wii sports med min värdbror, haha. 
 

Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej