Hej!
Det blir ett snabbt inlägg här för jag är sååå trött, men jag kände att det blev väldigt mycket Hawaii här på sistone så ville ha ett vanligt inlägg. 

Den här veckan i skolan har vi börjat med ett block schema som vi kommer ha hela april pga ett prov som alla måste ta. Det betyder att vi har tre klasser varje dag istället för sex som vi har i vanliga fall, men istället är de 2 timmar långa. Förstår ni ångesten?! 2 timmar matte är ju inte det roligaste. Igår hade jag matte, marketing och engelska, och idag hade jag Yearbook, drama och historia. Andra dagen var helt klart bättre, trots en tråkig historia lektion. Haha, i Yearbook är det nästan bara bra med 2 timmar för då hinner vi titta på en film, idag såg vi på andra sidan häcken. 

Efter skolan idag hade vi en tennismatch, det gick väl sådär, vi förlorade. Jag förlorade dessutom båda mina matcher, fast jag spelade ändå helt okej. Ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte så mycket om poängen och att vinna när det kommer till tennisen, huvudsaken är att jag har roligt, vilket jag har! Jag var extremt hungrig hela tiden dock, vilket var hemskt, ni vet sådär så att det känns som att magen äter upp sig själv? På vägen hem lyckades vi i alla fall övertala vår coach att stanna vid In N Out, och jag har nog aldrig ätit en sådan god hamburgare, haha. Om ni är i California eller Arizona någon gång måste ni äta In N Out, speciellt om ni är extremt hungriga, haha.
Liten throwback till Hawaii när jag, Julia och Nako lekte med Nako's Polaroid kamera

Kramar, Alva

2 kommentarer

Bästisen

01 Apr 2015 15:02

Mat 😍😍😍

Bästisen

01 Apr 2015 15:02

Mat 😍😍😍

Svar: Precis!😄😂
Alva

Kommentera

Publiceras ej