Hej!
Jag hoppas att eran dag har varit bra! Min har varit helt okej, jag har fortfarande huvudvärk men annars så mår jag bra.

I engelska idag började vi kolla på allas filmer, vi hann inte se våra men vi ska se den imorgon istället. Jag bäddar in den i det här inlägget så ni kan se den också, men jag varnar er den är väldigt dålig, haha. UPPDATERING: Okej, jag försökte bädda in klippet, men det går tydligen inte med mobilen. Ni får det som en länk istället :)

På tennis träningen idag lyckades jag först glömma strumpor, så nu har jag en fin blåsa på ena hälen. Sedan var det lite förvirrat för efter ett tag kom ett team från en annan skola och trodde att vi skulle ha en tävling. Eftersom vi inte var förberedda så blev det så klart ingen tävling, men istället gjorde vi några träningsmatcher. Något som var skönt var art vi var så många i vårt lag att jag inte behövde spela emot någon från det andra teamet, istället spelade jag emot två tjejer från vårt lag. Hehe, det gick inte så bra...

Jag hoppas att videon fungerar, jag skriver fortfarande från mobilen så det är lite konstigt. Nu måste jag duscha och göra lite läxor, jag har både ett matteprov och ett historiaprov imorgon, plus att vi ska presenter vår pjäs i drama. Fullt upp!
Kramar, Alva