Hej!
Hur har eran dag varit? Min har varit bra, jag är dock väldigt trött av någon anledning och klockan är bara 19, jag tror att det är all sol från tennisträningen. 
 
På träningen idag tränade vi på servar (är det så det stavas?) och bara vanliga groundstrokes. Nu när vi tränar delar de upp oss i olika grupper efter hur duktiga vi är, men slutet idag körde vi en lek hela gruppen vilket var väldigt kul. Jag var inte den första att åka ut vilket jag är väldigt stolt över ;)
 
Efter träningen idag åkte jag med Crystal till WalMart, haha man ser alltid så många konstiga personer där. Sedan var vi jättehungriga efter träningen och vi åkte till Panda Express och åt, apelsin kycklingen där är extremt god (men kanske inte super nyttig). Det var lite roligt för i julas när jag var och shoppade med Raina (från Sydkorea) och vi skulle äta där hon förklarade vad det var för mat. Hon sa typ "Det är kinesisk mat... fast egentligen är den amerikansk." Haha, där ser man hur USA ändrar maten, grejen är den att det där är kinesisk mat för mig också så jag kan inte säga att vi i Sverige är så mycket bättre.
 
Bara 90 dagar tills familjen kommer nu!!!

Idag hade vi ett stort historiaprov vilket gick helt okej, imorgon har vi ett matteprov så jag ska nog egentligen ta och plugga nu. Ni får ha det så bra!
Kramar, Alva
  

1 kommentarer

Mamma

13 Feb 2015 06:18

Idag är det exakt tre månader till vi ses 💓

Svar: Ja! Det närmar sig med storm steg! :)
Alva

Kommentera

Publiceras ej