Hej!
Ni där hemma har sportlov nu, jag hoppas att ni har det bra. Gissa vad klumpedunsen Alva gjorde igår då, jag råkade återställa min mobil så alla mina mobilbilder från året är borta! Som tur är har jag ju laddat upp de viktigaste här. *Suck*, jag är en aningens arg på mig själv.
 
Idag är jag ledig, dock spenderadas dagen med att sitta barnvakt. Fast det är ändå helt okej, vi har lekt med Play doh och gått till en lekpark. Ikväll har jag en film i engelskan som vi ska spela in, det är en skräckfilm tror jag, vi får se hur det blir. Jag är väl egentligen inte jättetaggad på att göra det, men men. 
 
Idag har jag också varit i Arizona i 7 månader, det är alltså bara 3 månader kvar! Åh, den sista tiden av utbytesåret är den bästa tiden, det börjar jag förstå nu. Det är inte direkt att så mycket har ändrats, det är nog mera så att jag vet att jag snart är hemma ändå. Nu i och med tennisen så har jag också något att göra efter skolan vilket är skönt. Jag börjar verkligen känna av nu att det inte är långt kvar, den sista biten kvar bara. Jag har väldigt mycket roligt att se fram emot den sista tiden, Hawaii, Prom och att familjen kommer är bara några få av sakerna.   
 
Ni får ha det så bra!
Kramar, Alva

1 kommentarer

Mamma

17 Feb 2015 07:39

Neeej, 😨😫. Går kanske att hitta igen 😐

Svar: Jag har googlat som en galning, men tydligen är det kört för jag har inte gjort någon backup (skulle ju precis göra det). Super tråkigt :(
Alva

Kommentera

Publiceras ej