Hej!
Det är tisdag idag men det känns som måndag eftersom vi var lediga igår. Efter mitt fina misslyckande med min mobil så har den betett sig lite konstigt, t ex imorse när jag precis hade satt mig på bussen smsade Crystal mig och frågade om jag var på bussen. Det visade sig att hon hade smsat mig och frågat om jag ville ha skjuts till skolan men jag hade inte fått smset, knäppt. 
 
Skoldagen har varit helt okej, första lektionen har jag matte och de hade ett prov för att se vilken klass de ska ha nästa år. Jag behöve så klart inte göra testet och då sa min matte lärare det som jag har som rubrik "the perks of being a exchange student", jag behöver inte göra en del prov. Haha, kanske inte den största fördelen, men visst det är något som är ganska skönt. Istället satt jag och läste hela lektionen, vilket var mysigt. På engelskan visade det sig att filmprojektet ska vara inne nästa vecka och inte denna vecka som vi trodde. Vi är nästan färdiga vilket är skönt, vi har bara lite editing kvar. Vi gör en parodi på skräckfilmer och titeln är "10 ways to survive a horror movie". Vid varje steg säger jag då tipset och jag gjorde det på svenska vilket var kul, vi satte sedan dit undertexter. Det roliga är att när de satte dit undertexterna var jag inte där så de gissade lite med vilket klipp som var rätt, vi får se hur det blir. Det kommer sedan upp på YouTube så jag kan visa er också :)
 
Tennisen var helt okej idag, jag spelade inte jättebra men man har sådana dagar också. Efteråt åkte jag till Dunkin Donuts med Crystal och Vanessa. Hela skolan är galen i DD och ska jag vara ärlig så förstår jag inte riktigt hypern kring det hela. Visst kaffet är gott, men jag dricker inte kaffe så det blir Ice Tea för mig, vilket bara är okej. Alltså åker folk dit för kaffet och inte för donutsen, jag antar att det är för att kaffet är helt okej och att det är billigare än på Starbucks. Fast såklart följer jag med om någon frågar, jag menar varför inte?
 
Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej