Hej!
Jag hörde att vädret där hemma inte var så roligt. Här har ju hösten kommit till Arizona och träden fäller sina blad. Tydligen händer inte det varje år här utan det är bara för att det var så kallt över nyår. Idag var det hur som helst lite varmare vilket var skönt, men det är fortfarande runt 15 grader. Nej, nu ska jag sluta prata om vädret. 
 
Idag hade vi en halvdag, vilket var skönt. Jag var ovanligt trött imorse och när jag kom hem idag tog jag min första tupplur någonsin. Det är något jag inte brukar göra. Hur som helst så år jag lunch med Crystal, Jordan, Vanessas lillasyster Virginia och en tjej som heter Sydney. Vi åt på Chipotle, man får alltid extremt stora portioner där så jag blev jättemätt. När vi var färdiga gick vi runt och kollade lite i de få affärerna vi har här i Queen Creek. World Market är lugnt min favorit affär, de har så roliga saker där. Efter det åkte jag och Crystal till biblioteket innan hon skjutsade hem mig. Första gången jag var där och det var lite likt bibblan där hemma, kändes lite roligt :)
 
Som sagt tog jag en tupplur när jag kom hem och sedan blev det ännu en promenad. Jag är faktiskt stolt över att jag håller igång med dem! Ikväll blir det lite läxor som måste göras och efter det är det körkortsboken som gäller. Igår började jag äntligen läsa den och jag hann läsa två kapitel. Ett om bilen och ett om miljötänk. Det var inte så jobbigt att läsa som jag hade tänkt så nu är jag riktigt taggad! :)
 
 
Kramar, Alva
 

Kommentera

Publiceras ej