Hej!
Det blev inget bloggande igår eftersom vårt internet krånglade, men nu är det tillbaka igen så nu kan jag fortsätta som vanligt. 
 
Igår följde jag faktiskt med Crystal till San Tan mall (det närmaste köpcentrumet) för att hon skulle lämna tillbaka något. Självklart gick vi och kollade i lite andra affärer också när vi ändå var där, och jag lyckades hitta ett par sko som var för bra för att lämna. Ett par bruna boots som passar perfekt till min barbour jacka (Hanna du vet vad jag pratar om). Det var mysigt att gå omkring i affärer så där klockan tre en tisdag. Det är något jag saknar, i Sverige är det alltid snabbt och enkelt att shoppa om man bara så där får lust eller måste ha något. 
 
Idag började jag skoldagen med att jobba på mitt matteprojekt tillsammans med min grupp. Vi ska med hjälp av kartong, tejp, gummiband och en musfälla får fyra tennisbollar från ett bord till ett annat. Det kanske låter enkelt, men det är det definitivt inte. Vi har jobbat på det i ca en vecka och idag var vi tvugna att börja om för vår första idé funkade inte. Man får 10 poäng för varje boll som hamnar på det andra bordet, man kan alltså som mest få 40 poäng. Får man då inte över en enda boll får man 0 poäng = inget betyg, vilket är som att man inte har lämnat in en uppgift. Det är svårt, men jag hoppas på att vår nya idé kommer fungera. För övrigt hade jag idag en presentation om Björn Ulvaeus och Benny Andersson idag, ni vet de från ABBA. Vi skulle presentera något/någon från en musikal, så jag passade på att ta två svenskar. Jag visade då ett klipp från Kristina från Duvemåla som var på svenska och det var kul att se hur förvirrade de var men ändå så intresserade. 
 
En bild från i måndags på min In N Out mugg med de typiska korsade palmerna i bakgrunden

Nej, nu ska jag göra dem sista läxorna. 
Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej