Hej!
Det blev inga inlägg i helgen, men så får det vara ibland, jag hade fullt upp. Istället får ni en snabb sammanfattning nu istället. 
 
I fredags gick jag på bio med två utbytesstudenter från min skola. Det är alltid kul att spedera tid med amerikanare, men ibland är det skönt att prata med andra "outsiders" som vet hur det känns. Vi såg hur som helst en ny film som heter "the boy next door", jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Den var kul att kolla på för man fick alla olika sorters reaktioner, vi hoppade och skrek. Men själva storyn var kanske inte den bästa.
 
Tre utbytesstudenter och tre hattar. Det är vad som händer på accessoar avdelningen på Forever 21

I lördags var jag med min värdfamilj på ett event. Det var min värdbrors scouter som hade ett race med sina bilar som de byggt själv. Kul att se men de hade kunnat göra allt lite snabbare med tanke på att vi satt där i 5 timmar. Sedan i söndags började jag dagen med att först skypea med mamma, Thea och Ellen, sedan blev det en snabbis med Hanna och efter det en snabbis med pappa också. Alltid roligt när man har tid och möjlighet att prata med alla. På eftermiddagen åkte jag till Erica och hästarna, det blev ingen ridning igår heller eftersom det var så blött. För att hålla gräset grönt här i Arizona måste man vattna gräset varannan vecka så mycket att det blir som en översvämning. Därför var det fortfarande blött igår. Jag fick i alla fall borsta dem och mysa lite med dem, båda två är sådana karaktärer vilket är jätteroligt, även fast jag saknar mina två busar :)
 
Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej