Hej!
Som sagt så får ni ursäkta, jag har haft fullt upp, och nu sitter jag och skriver här när jag igentligen ska sova. Jag hinner nog inte gå igenom alla bilder idag och ta varje dag idag, men jag kan berätta lite generellt om veckan. Först vill jag bara säga ett stort tack till mamma och pappa som gjorde att jag kunde åka, tack tack taaack! Det var nog en av de bästa veckorna någonsin!
 
Hawaii var fantastiskt, gruppen var underbar och aktiviteterna var roliga. Jag kunde nog inte haft det bättre. Vi bodde på ett läger som hette Camp Mokulei'a - "Place of Plenty" i en stuga med fyra sovrum med sex sängar i varje, 19 personer delade också på två toaletter och två duschar. Detta var kanske inte höjdpunkten, men vi kom definitivt närmare varandra, och det var inte direkt så att vi spenderade tid där inne. En häftig sak var dock att utanför dörren hade vi havet och där såg vi krabbor, sköldpaddor och valar i det vilda. Själva gruppen var härliga och alla var jättetrevliga. Vi var 17 utbytestudenter från Sverige, Norge, Finland, Danmark, Schweiz, Australien, Brasilien, Japan och Tyskland. Det är så skönt att vara med utbytesstudenter ibland där alla är resegalna och går igenom samma saker, vi hade några deep talks, haha. Vi hade samtidigt så roligt och delade med oss av våra kulturer, team Skandinavien sjöng bland annat små grodorna. 
 
Själva Hawaii var så klart underbart. Träden var stora och höga och naturen helt oslagbart vacker. Det var varmt som bara den och luftfuktigheten var hemsk för en Arizonabo som mig, allt var fuktigt hela tiden, min handuk blev inte torr under hela veckan. Vi gjorde saker hela tiden, det blev en hel del beach time med bland annat snorkling, surfing, solning och simning (allt på s haha). Annars var det lite turistiga saker och volontärarbete. Denna resa var verkligen inte som någon annan, vi fick genom volontärarbetet lära oss mycket om Hawaii's kultur och historia. Detta var jätteintressant och jag tror att alla i gruppen fick sig en tankeställare. Jag jämförde dem med avatarerna i Avatar, dem trodde på att leva i ett med naturen och att vi är alla beroende av varandra. 
 
Nej, nu ska jag inte babbla i väg. Jag har haft en fantasktik vecka med mycket skratt och nya upplevelser, tack till alla som gjorde det möjligt! Här får ni en bild på den häpnadsväckande naturen (som var bra mycket grönare än Arizona, haha).
 
Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej