Hej!
Jag har inte skrivit här på något som känns som en evighet, men jag har minst sagt haft fullt upp!
 
Efter många om och men kom min familj äntligen hit så den senaste tiden har mest spendereats med dem, men den har även spenderats med värdfamiljen och kompisar. Haha, det blev lite stessigt när alla ville träffa mig samtidigt. Jag, Aftyn, Crystal och Sienna tog två härliga dagar där vi bara shoppade och umgicks, riktigt roligt att ha som sista sak. 
 
Med familjen har vi upptäckt Phoenix området, vi har shoppat, kollat omkring downtown Tempe och Scottsdale och även tagit en sväng till Tuscon. Nu den senaste veckan har det blivit mer åkande, vi började med en dag i Sedona och sedan en dag i Grand Canyon. Från det åkte vi till San Diego där vi är nu. Lite tråkigt är att vi har haft väldigt dåligt väder, det har regnat i både Phoenix, Grand Canyon och San Diego, men trots det har vi haft det väldigt roligt.
 

Några random mobilbilder från de senaste veckorna :)

Nu är det inte mycket kvar av mitt utbytesår, vi åker här ifrån på fredag morgon. Allt har gått så extremt snabbt, när man är mitt uppe i det känns det som att tiden går jättelångsamt, men när men ser tillbaka på det har den gått så snabbt. När jag kommer hem får jag göra en stor sammanfattning av det hela, just nu vill jag bara leva i nuet och ta till var på mina sista dygn som utbytesstudent.