Hej!
Det har varit fullt upp de senaste dagarna, så jag tänkte ta en liten snabb sammanfattning.
 
I torsdags hade dansklasserna på skolan och cheerleaderna en dansuppvisning på skolan. Crystal var med där så jag åkte dit med Aftyn. Alla var jätteduktiga, jag kände att det är tur att jag inte var med i någon av dem klasserna för jag skulle nog inte fixat det. Efter uppvisningen åkte jag, Crystal och Aftyn till Dairy Queen, och till och med jag hittade något som jag kunde äta där, haha. 
 
Jag såg en riktig Coca Cola lastbil, jag trodde de bara fanns i reklamen

I lördags hade jag min sista "exchange get-together" med Mariana och Ece, Raina kunde inte komma. Vi såg Avengers, som var ganska bra faktiskt, och vi handlade mors-dag presenter. 
 
 
I söndags var det morsdag här i USA, min present till Kendra var en kladdkaka och ett kort. Det låter kanske inte så mycket, men det är precis vad hon gillar så hon verkade glad. Hela dagen sen kollade vi på lifetime filmer( lifetime är en tv kanal här).
 
Igår var jag tvungen att stanna kvar efter skolan eftersom vi skulle träna på en teater, som vi visade upp idag. Själva uppvisningen idag gick bra förutom att jag helt missade en scen, som tur var hade jag inga repliker i den scenen, hehe.
 
 
Imorgon kommer min familj hit och då kommer det vara full rulle ända tills jag åker hem. Tänk att tiden har gått så snabbt, när jag precis kom hit så tänkte man att 10 månader är en evighet, men det går snabbare än vad man tror. Något som jag skulle säga till en blivande utbytesstudent är att ta vara på tiden, det går snabbare än vad du tror! 
 
Kramar, Alva

Kommentera

Publiceras ej