Hej!
Den här dagen började väldigt förvirrande men slutade bra, haha. Imorse smsade Crystal mig och frågade om jag ville åka till Dunkin Donuts med henne, vilket jag så klart ville. Problemet var att jag trodde att hon menade efter skolan men det var egentligen innan skolan. Så jag tog bussen och hon satt där och väntade på mig. Åh, mådde lite dåligt när jag kom till skolan och fick alla hennes sms, min mobil krånglade så klart. Men det löste sig för vi åkte efter skolan med Aftyn istället. Aftyn jobbar på en pizzeria så vi svängde också förbi där och köpte en pizza till kvällsmat. Super gott så klart! PS. Ellen de har till och med glutenfri deg! 
 

Vad bara tvungen att visa vad min värdmamma köpte till mig i lördags. Det är lavendel lemonad från ett jättegulligt ställe, allt är så gott där!

Eftersom det är slutet på året så är det "banqueter" för allting hela tiden, samt en massa upptädanden. Ganska amerikanskt med en banquet, jag har faktiskt bara gått på en och det var simningen. Jag har varit borta, glömt bort att de har varit eller så bryr jag mig helt enkelt inte, hehe. Hur som helst så är det Crystals dansuppträdande imorgon, vilket jag ska gå på för det verkar riktigt roligt att se på! :)
 
Juste i söndags åkte jag och Arial och fixade våra naglar. Det var första gången för mig och lite ovant, men ganska kul. Jag pratade med killen som gjorde dem om skolsystemet i olika länder, han var nämligen från Vietnam. Alla hade ju så fina naglar efter prom så jag tyckte att eftersom jag inte gick på prom så vill jag i alla fall ha lika fina naglar som alla andra, haha. 
 
Awkward bild på mina naglar, haha. Jag är ingen fashionbloggare :)

Kramar, Alva
 

Kommentera

Publiceras ej